Právě je 14 pro 2018 06:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.0.9 - Chyba v editaci produktů - Nejde uložit změny
PříspěvekNapsal: 01 pro 2018 16:38 
C4 zákazník

Registrován:
26 dub 2014 10:50
Příspěvky:
10
Zdravím všechny,
narazil jsem na problém s jehož vyřešením si opravdu nevím rady :(

Mám eshop (1.6.0.9) s pravidelnou aktualizací (feed - cron) a nyní jsem našel problém v tom, že pokud chci editovat jakýkoli produkt, tak tyto změny nemohu uložit protože tlačítka "ULOŽIT A ZŮSTAT" i "ULOŽIT" jsou šedá a neustále se točí jako kdyby se načítala.

Pochopitelně jsem vyzkoušel vrátit poslední změny které jsem na eshopu udělal, ale bez výsledku.
Problém přetrvává dál. Kdy k tomuto problému došlo nemohu říct přesně. Vše mi jinak běží bez problému a na toto jsem narazil v okamžiku, kdy jsem chtěl nastavit akční cenu k produktu.

Nevěděl by někdo radu? Díky za váš čas.

Příloha:
Poznámka: Náhled problému
2018-12-01.png
2018-12-01.png [ 157.4 KiB | Zobrazeno 282 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - Chyba v editaci produktů - Nejde uložit změny
PříspěvekNapsal: 03 pro 2018 09:52 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6876
Dobrý den,

problém s ukládáním produktů se v diskuzním fóru již několikrát řešil, podívejte se například do tématu PrestaShop - Zlobí ukládání produktů.

Dotazy se v diskuzím fóru často opakují, takže před vytvořením nového tématu vždy nejdříve zkuste použít hledání ve fóru.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - Chyba v editaci produktů - Nejde uložit změny
PříspěvekNapsal: 06 pro 2018 16:25 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
571
Nejlepší řešení je upgrade na poslední verzi řady 1.6. Takto stará verze obsahuje více problémů - od chyb ve funkčnosti, přes zaokrouhlování částek, bezpečnostní problémy až po některé chybějící věci. A je také výrazně pomalejší.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - Chyba v editaci produktů - Nejde uložit změny
PříspěvekNapsal: 06 pro 2018 23:37 
C4 zákazník

Registrován:
26 dub 2014 10:50
Příspěvky:
10
Díky za pomoc.
Trochu se toho obávám i když by šablona u ostatní věci by tuto změnu měli ustát. Nicméně stále hledám to nej nej nej řešení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - Chyba v editaci produktů - Nejde uložit změny
PříspěvekNapsal: 07 pro 2018 08:12 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
571
Můj tip na nejlepší řešení je mít na stejném serveru testovací verzi shopu, kde si lze v klidu vyzkoušet všechny velké změny. Je to lepší, než pak překotně řešit rozvrácení shopu po upgradu.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - Chyba v editaci produktů - Nejde uložit změny
PříspěvekNapsal: 07 pro 2018 10:16 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6876
Dobrý den,

pokud víte, že budou moduly i šablona s poslední verzí 1.6 kompatibilní, tak je aktualizace opravdu nejlepším řešením. Ale jak již uvedl uživatel tuk66, celý proces aktualizace a následnou funkčnost si radši nejdříve ověřte na testovací instalaci. Kopii stránek si můžete vytvořit třeba na subdoméně, např. test.nazev-vasi-domeny.cz. Návod naleznete v tématu PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - Chyba v editaci produktů - Nejde uložit změny
PříspěvekNapsal: 07 pro 2018 19:11 
C4 zákazník

Registrován:
26 dub 2014 10:50
Příspěvky:
10
Tak jsem se na to dal a postupoval jsem přesně podle vás.

Vytvořil jsem si subdoménu test.mojedomena.cz
Nahrál přes FTP obsah z původni domény do subdomény test.mojedomena.cz
Exportoval jsem původní DB
Založil DB, naimportoval data z původní
Změnil v souboru "config.inc.php" přístupové údaje k nové DB

a stejně mi to háže chybu 500.

Změnil jsem tedy název domény v DB - žádná změna.
Tak a tady tak nějak končím :-)
Nebo jsem na něco zapoměl?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - Chyba v editaci produktů - Nejde uložit změny
PříspěvekNapsal: 09 pro 2018 23:32 
C4 zákazník

Registrován:
26 dub 2014 10:50
Příspěvky:
10
Tak jsem to s pomoci kolegy částečně rozchodil. Uff...

Má to ale pro mne i nadále spoustu ale. Několik funkcí mi ale stále nejde. Jsou to ale funkce Presty paradoxně.
Jak říkám není to snadné a to mám PS už nějaký ten pátek.
Nechám si to projít ještě hlavou, ale čím dál tím víc uvažuji o změně.

Ale i tak díky všem.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz