Právě je 14 kvě 2021 23:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Zlobí ukládání produktů
PříspěvekNapsal: 30 říj 2016 01:49 

Registrován:
30 říj 2016 01:40
Příspěvky:
4
Dobrý den,
používám Prestashop ve verzi 1.6.0.9, po nějaké době jsem aktualizoval některé moduly a nejdříve se objevil problém s chybou 500 - Internal Server Error, ten jsem jednoduše vyřešil nahráním starší verze souboru .htaccess. Nyní se ale objevil další problém. Přidávání produktů je velmi zdlouhavé. Po kliknutí na tlačítko Uložit nebo Uložit a zůstat mě to v 9 z 10 případů vrátí zpátky na výpis všech produktů a provedené změny nejsou uloženy.

Děkuji za jakýkoliv tip Tomáš


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zlobí ukládání produktů
PříspěvekNapsal: 31 říj 2016 11:24 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
649
Zkuste použít místo Chrome například Firefox. Pokud to pomůže, tak jste se stal obětí "velké nepříjemnosti", kdy v poslední verzi Chrome bylo splněno to, co bylo léta slibováno. Poslední verze již nepodporuje synchronní AJAX a to je věc, kterou používá i zatím poslední verze PrestaShopu (1.6.1.8).

Více na https://addons.prestashop.com/en/seller ... rticle=803. Oprava je slíbena ve verzi 1.6.1.9 a podle tohoto návodu by se měla nechat opravit i každá starší verze - https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/pull/6749.

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zlobí ukládání produktů
PříspěvekNapsal: 03 lis 2016 18:08 
C4 zákazník

Registrován:
22 čer 2016 20:26
Příspěvky:
48
Jen bych odpověď upřesnil. Nikoli např. FireFox, ale použijte konkrétně FireFox.
Mně osobně přidávání funguje výhradně ve firefoxu. Nefunguje ani na opeře, ani v edge, ani chromu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zlobí ukládání produktů
PříspěvekNapsal: 10 lis 2016 23:01 

Registrován:
30 říj 2016 01:40
Příspěvky:
4
Děkuji za objasnění tohoto problému. Ve Firefoxu funguje přidávání/editace produktů naprosto bez problémů.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zlobí ukládání produktů
PříspěvekNapsal: 11 lis 2016 08:51 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Problém je už fixnutý viď môj topic:
prestashop-update-1-6-1-9-oprava-ukladani-produktu-t7513.html


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz