Právě je 09 črc 2020 09:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Přidání proměnné do mod_virtuemart_featureprod
PříspěvekNapsal: 04 srp 2011 17:24 

Registrován:
30 pro 2009 21:31
Příspěvky:
63
Přidal jsem do šablony browse_x parametry: $product_packaging (používám pro zadání hodnoty speciální ceny, která se běžně nepoužívá v účetním dokladu), dále $product_availability využívám na textový popisek, který potřebuji (NOVÉ ZBOŽÍ). Postup takové úpravy viz: https://forum.c4.cz/virtuemart-zobrazeni-jednotek-v-baleni-browse-t1357.html

Nyní ale potřebuji zobrazit výše uvedené ve zboží v akci - používám mod_virtuemart_featureprod, který je součástí VM. Tento mi ale jen zpracuje popisek
Kód:
<?php echo $VM_LANG->_('PHPSHOP_PRODUCT_PACKAGING1'); ?>
ale neumí hodnotu:
Kód:
<?php echo $product_packaging ?>
Stejně tak i u druhého parametru.

Víte někdo, jak toto upravit, případně existuje jiné řešení ? Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - přidání proměnné do mod_virtuemart_featureprod
PříspěvekNapsal: 04 srp 2011 22:35 

Registrován:
30 pro 2009 21:31
Příspěvky:
63
Asi by měl zápis v featuredProducts.tpl.php vypadat:
Kód:
<?php echo $featured['product_packaging'] ?>

a zřejmě bude třeba upravit mod_virtuemart_featureprod.php - trošku tápu...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - přidání proměnné do mod_virtuemart_featureprod
PříspěvekNapsal: 05 srp 2011 12:40 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Rovnou říkám, že odpověď nevím, ale zkusím něco poradit:
předně, soubor featuredProducts.tpl.php je pro šablonu VM, zobrazuje doporučené zboží na stránce detailu produktu (flypage) a s tím modulem to nemá moc společného. Ten modul používá volání parametrů
$ps_product->show_snapshot($db->f("product_sku"), ...
to by se asi mělo upravit, a pak se to zobrazuje pomocí souboru productsnapshot.tpl.php, tam by se to také muselo přidělat.

Celé se to opírá o classes/ps_product.php a tam tu proměnnou vidím, čili je šance, že to půjde udělat.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - přidání proměnné do mod_virtuemart_featureprod
PříspěvekNapsal: 05 srp 2011 12:45 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Ale já osobně bych to řešil jinak: do krátkého popisu bych si přidal něco jako: special_price = 1000 Kč, product_new = 1 apod. a pomocí php bych detekovat výskyt těchto řetězců a následně podle stavu podmínky bych něco vypsal na stránky a z toho krátkého popisu to pak vyříznul (nebo spíše použil prachsprostou substituci za mezeru). Tohle bude fungovat na 100% a je to i jednodušší, než pracně přepisovat šablony.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - přidání proměnné do mod_virtuemart_featureprod
PříspěvekNapsal: 05 srp 2011 12:53 

Registrován:
30 pro 2009 21:31
Příspěvky:
63
Děkuji, popravdě Vaše odpověď přišla v okamžiku, kdy jsem přišel na jiné řešení. A to použít pro zobrazení zboží v akci nově vytvořenou kategorii ZBOŽÍ V AKCI. Při zadávání zboží tedy označím 2 kategorie (např. BATERIE a ZBOŽÍ V AKCI). Tato položka se objevila samozřejmě i v menu VM. V TOP menu mám nyní nový odkaz na úvodní stranu (ZBOŽÍ V AKCI, kategorie s ID 10):
Kód:
index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=10

a tuto položku jsem určil jako implicitní.
(původní odkaz na úvodní str. VM jsem přejmenoval a přesunul do skrytého menu).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - přidání proměnné do mod_virtuemart_featureprod
PříspěvekNapsal: 05 srp 2011 13:03 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
No pokud to má sloužit k zviditelnění zboží v akci, tak se mi to moc nelíbí. Jednak ty URL založené na ID kategorií moc nechodí a JoomSEF je občas nepřekousne a druhak používám u produktů něco jako
<?php
if ($product_special == 'Y') {
echo '<div class="product_special_browse">';
echo $VM_LANG->_('VM_PRODUCT_SPECIAL');
echo '</div>';
} ?>
a u produktu se mi pak vypíše "Zboží v akci!";
Více zde:
http://www.leewillis.co.uk/featured-pro ... irtuemart/

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - přidání proměnné do mod_virtuemart_featureprod
PříspěvekNapsal: 05 srp 2011 14:33 

Registrován:
30 pro 2009 21:31
Příspěvky:
63
Děkuji za odpověď - to si prostuduji.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz