Právě je 23 zář 2018 18:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po update na 1.6.1.20 se změnili obchodní podmínky
PříspěvekNapsal: 03 črc 2018 14:48 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6780
Dobrý den,

neprojeví se žádná změna v souboru, nebo změna nemá vliv na vyřešení problému?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po update na 1.6.1.20 se změnili obchodní podmínky
PříspěvekNapsal: 03 črc 2018 16:15 
C4 zákazník

Registrován:
21 čer 2015 13:27
Příspěvky:
28
Změny v souboru udělám, změním text nebo ho i smažu, ale na stránce se nic neprojeví, to znamená že text tam stále zůstává beze změny. Jako bych ani needitoval order-carrier.tpl. Mám pocit, že kdybych ho smazal, tak to bude fungovat dál.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po update na 1.6.1.20 se změnili obchodní podmínky
PříspěvekNapsal: 03 črc 2018 16:21 
C4 zákazník

Registrován:
21 čer 2015 13:27
Příspěvky:
28
Abych to upřesnil, soubor order-carrier.tpl mohu editovat i uložit, soubor zůstává změn, ale na stránce objednávce se to neprojeví.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po update na 1.6.1.20 se změnili obchodní podmínky
PříspěvekNapsal: 04 črc 2018 09:26 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6780
Dobrý den,

pokud na webu žádnou změnu nevidíte, tak úpravu provádíte v chybném souboru. Zkuste tedy ještě soubor /themes/default-bootstrap/order-carrier-advanced.tpl nebo v případě jednostránkové objednávky /themes/default-bootstrap/order-carrier-opc-advanced.tpl.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po update na 1.6.1.20 se změnili obchodní podmínky
PříspěvekNapsal: 07 črc 2018 09:26 
C4 zákazník

Registrován:
21 čer 2015 13:27
Příspěvky:
28
Dobrý den, ty editace nemají na stránku žádný vliv. Dokonce jsem smazal u všech třech souborů řádek

Kód:
  <a href="{$link_conditions|escape:'html':'UTF-8'}" class="iframe" rel="nofollow">{l s='(Read the Terms of service)'}</a>


ale odkaz vesele funguje dál i s promazání mezipaměti. Není ve složkách ještě nějaký jiný soubor? Děkuji za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po update na 1.6.1.20 se změnili obchodní podmínky
PříspěvekNapsal: 09 črc 2018 09:47 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6780
Dobrý den,

v tom případě zbývá už jen šablona /themes/default-bootstrap/order-payment-advanced.tpl, takže zkuste úpravu provést v ní.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po update na 1.6.1.20 se změnili obchodní podmínky
PříspěvekNapsal: 09 črc 2018 12:19 
C4 zákazník

Registrován:
21 čer 2015 13:27
Příspěvky:
28
Děkuji za odpověď. To stejné. Napadlo mne, jestli v adresáři není nějaký duplicitní soubor nebo složka, která se například vytvoří pří záloze. Jinak už nevím.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po update na 1.6.1.20 se změnili obchodní podmínky
PříspěvekNapsal: 09 črc 2018 13:19 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6780
Dobrý den,

žádné takové zálohy aplikace nevytváří. Ale všiml jsem si, že jste v jednom z předchozích příspěvků psal, že překlad anglického textu jste provedl v sekci s moduly. Takže pravděpodobně používáte nějaký modul, který používá vlastní šablonu. Nejspíš se bude jednat o modul "Rozšířená EU shoda (advancedeucompliance)" a soubor /modules/advancedeucompliance/views/templates/hook/hookOverrideTOSDisplay.tpl. Případně pokud se neprojeví ani úprava tohoto souboru, tak se podívejte do sekce s překlady modulů a nad texty naleznete název modulu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po update na 1.6.1.20 se změnili obchodní podmínky
PříspěvekNapsal: 09 črc 2018 14:53 
C4 zákazník

Registrován:
21 čer 2015 13:27
Příspěvky:
28
Ano, je to tak. Mockrát Vám děkuji. Teprve nyní se změny projevují.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po update na 1.6.1.20 se změnili obchodní podmínky
PříspěvekNapsal: 09 črc 2018 15:26 
C4 zákazník

Registrován:
21 čer 2015 13:27
Příspěvky:
28
Nakonec je celý problém vyřešen. Zde se, že modul Rozšířená EU shoda vytvořil celý problém s anglickým textem a nefungujícím odkazem. Poté, co jsem ho, vypnul, funguje vše v pořádku. Je otázka, zda modul kvůli právním otázkám musím mít v eshopu nainstalovaný.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz