Právě je 23 bře 2019 01:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nefunguje sleva u zkopírovaného produktu
PříspěvekNapsal: 05 zář 2016 22:07 
C4 zákazník

Registrován:
31 bře 2016 14:24
Příspěvky:
27
Dobrý den,

stala se mi neočekávaná věc. Vkládám nové produkty, přičemž u každého nastavuji slevu. Nový produkt vkládám zkopírováním starého včetně slevy a pouze přepisuju název a kod.

Podařilo se mi vložit asi 20 produktů, ale u každého dalšího se mi nezapočítá sleva. Sleva je v adminu nastavena stejně jako u předešlých produktů.

Nějaké tipy?

Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunguje sleva u zkopírovaného produktu
PříspěvekNapsal: 06 zář 2016 13:47 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7031
Dobrý den,

vyzkoušejte projít databázové tabulky a porovnat nastavení produktů, u kterých se sleva zobrazuje a u kterých se nezobrazuje. Pokud na podobnou analýzu nemáte znalosti, můžete se obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

Případně pokud používáte starší verzi aplikace, tak zkuste provést aktualizaci na nejnovější verzi, ve které se mi stejná chyba neprojevila.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunguje sleva u zkopírovaného produktu
PříspěvekNapsal: 07 zář 2016 06:57 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
598
Jaká je to verze? V kódu, který má duplikování produktů na starosti, vidím (alespoň v 1.6.1.6) zkopírování snad všeho co se zkopírovat dá.

Taky by to mohl mít na svědomí nějaký modul, případně override.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunguje sleva u zkopírovaného produktu
PříspěvekNapsal: 05 led 2019 09:17 

Registrován:
02 lis 2018 20:53
Příspěvky:
1
Bydliště:
České Budějovice
Dobrý den!
Prosím mohla bych požádat o radu, jak se kopírují produkty? Mám Presta 1.6.
Děkuju moc!
Martina Š.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunguje sleva u zkopírovaného produktu
PříspěvekNapsal: 07 led 2019 10:14 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7031
Dobrý den,

pro Váš dotaz bylo vytvořeno nové téma PrestaShop 1.6 - Jak se v obchodě kopírují produkty?. Pokud se dotaz netýká přímo problému, který se v tématu řeší, tak pro něj prosím vždy vytvořte samostatné téma. Chceme mít fórum přehledné i pro ostatní uživatele, kteří hledají řešení stejného problému.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz