Právě je 17 črc 2019 03:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Jak se v obchodě kopírují produkty?
PříspěvekNapsal: 05 led 2019 10:17 

Registrován:
02 lis 2018 21:53
Příspěvky:
1
Bydliště:
České Budějovice
Dobrý den!
Prosím mohla bych požádat o radu, jak se kopírují produkty? Mám Presta 1.6.
Děkuju moc!
Martina Š.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Jak se v obchodě kopírují produkty?
PříspěvekNapsal: 07 led 2019 11:15 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

přímo v editaci samotného produktu je v horní části stránky k dispozici tlačítko Duplikovat. Nebo také v přehledu produktů v sekci "Katalog > Produkty" stačí u tlačítka Editovat kliknout vpravo na šipku a rozbalí se Vám další nabídka i s možností Duplikovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz