Právě je 20 led 2021 11:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Prázdná stránka místo faktury
PříspěvekNapsal: 29 led 2015 13:11 
C4 zákazník

Registrován:
27 pro 2014 15:18
Příspěvky:
53
Dobrý den,

chtěl bych poprosit o radu. Měl jsem nastaveno, že když mi příjde nová objednávka, tak už se mi veškeré informace ohledně objednávky zobrazí ve faktuře (moje fakturační údaje, klientovy údaje, vybrané zboží, takřka všechny údaje), také číslování faktur. Teď mi přišla objdenávka a když otevřu fakturu, tak se zobrazí úplně prázdná stránka, bez jakýchkoliv informací. Chtěl bych Vás poprosit o radu, co se mi pokazilo?

Děkuji Milan


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Prázdná stránka místo faktury
PříspěvekNapsal: 29 led 2015 15:51 
C4 zákazník

Registrován:
27 pro 2014 15:18
Příspěvky:
53
Tak problém, který jsem Vám popisoval, tak jsem vyřešil, ale vznikl mi nový a to ten, když chci v kategorii objednávky-objednávky otevřít v nově příchozí objednávce fakturu v pdf, tak se mi neotevře, ale dříve to fungovalo v pořádku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Prázdná stránka místo faktury
PříspěvekNapsal: 29 led 2015 16:25 
C4 zákazník

Registrován:
27 pro 2014 15:18
Příspěvky:
53
zobrazí se mi pouze prázdná bílá stránka a v kolonce URL adresa se zobrazí tento text:
http://www.krasnabizu.cz/admin3149/inde ... er=2015001


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Prázdná stránka místo faktury
PříspěvekNapsal: 29 led 2015 16:29 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 18:28
Příspěvky:
603
Treba aj napisat info, co sa menilo. Predopokladam ze nejaky zasah do invoice.tpl ..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Prázdná stránka místo faktury
PříspěvekNapsal: 29 led 2015 16:38 
C4 zákazník

Registrován:
27 pro 2014 15:18
Příspěvky:
53
měnil jsem pouze v mysql.krasnabizu.cz číslování faktur.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Prázdná stránka místo faktury
PříspěvekNapsal: 30 led 2015 11:10 
C4 zákazník

Registrován:
27 pro 2014 15:18
Příspěvky:
53
Nevíte náhodou někdo, co by se s tím dalo dělat?

Děkuji za odpověď


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - 1.6.0.9
PříspěvekNapsal: 31 led 2015 11:38 
C4 zákazník

Registrován:
27 pro 2014 15:18
Příspěvky:
53
když v administraci otevřu Nástroje-Inforamace o konfiguraci, tak v seznamu změněných souborů je změna: pdf/invoice.tpl, ale žádný zásah jsem do tohoto souboru nedělal.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - 1.6.0.9
PříspěvekNapsal: 02 úno 2015 11:08 
C4 zákazník

Registrován:
27 pro 2014 15:18
Příspěvky:
53
Nikdo neví co s tím může být ? :( :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Prázdná stránka místo faktury
PříspěvekNapsal: 02 úno 2015 17:08 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7823
Dobrý den,

pokud se Vám chyba začala projevovat až po zásahu do databáze, tak jste provedl nějaký neodborný zásah. Takže detailně popište, jaké změny jste v databázi prováděl.

Chyba ale samozřejmě může souviset i se souborem pdf/invoice.tpl. Takže můžete vyzkoušet nahrát starší verzi souboru ze zálohy (příp. obnovit celý web). K dispozici máte 30denní zálohy webů a databází dostupné přes FTP. A nebo můžete použít originální verzi souboru z instalačního balíčku aplikace PrestaShop, který si můžete stáhnout v návodu PrestaShop - Instalace a čeština > způsob instalace Stažení upraveného balíčku. Každopádně není v žádném případě možné, aby ke změně tohoto souboru došlo bez Vašeho vědomí.

Příště, prosím, zbytečně nezakládejte duplicitní témata. Sloučil jsem Vaše nově vytvořené téma a jeho příspěvky s tímto tématem.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Prázdná stránka místo faktury
PříspěvekNapsal: 03 úno 2015 19:45 
C4 zákazník

Registrován:
27 pro 2014 15:18
Příspěvky:
53
Dobrý den,

bohužel jsem se snažil daný problém vyřešit přes zálohu, ale bez výsledku. Bylo by prosím Vás možné, aby jste se přihlásil do mé administrace a podívat se na to?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: jacobcak545 a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz