Právě je 12 kvě 2021 10:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Filtrování produktů - špatný počet
PříspěvekNapsal: 12 pro 2014 23:00 

Registrován:
17 srp 2012 14:04
Příspěvky:
16
Dobrý den,

prohledával jsem fórum a myslím, že toto chování co teď tady popíšu tu ještě není.

Používám tento výchozí modul pro filtrování: Blok Filtrování zboží dle parametrů [Layered navigation block] v2.0.5 - by PrestaShop

Konfiguraci mám nastavenou takto:
Obrázek

V šabloně mám vybrané všechny kategorie, včetně podkategorií. Dále mám vybrané jednotlivé parametry se zašrtávacími poli, slidery a rozbalovacími seznamy.

Pokud si na svých stránkách ([url]alfafish.cz[/url]) vyberu např. kategorii "Pruty", tak se vše na první pohled jeví v pořádku.

Jakmile ale kliknu na jakýkoli filtr (výběr parametru), tak se objeví animovaná ikona nahrávání a rozhodí se stránkování.
Místo Zobrazují se 1 – 12 z 107 položek se zobrazí Zobrazují 1 1 12 12 107 107 položek

Obrázek

Zároveň se filtr neprovede. Teda provede, pokud jsem dostatečně rychlý, než proběhne nahrávání stránky a stránka se znovu načte. Toto je hodně rychlé, takže u rozbalovacích seznamů s 5 a více položkami nemám šanci vše přečíst na tož se rozhodnout pro nějaký konkrétní parametr.

Poradí mi někdo čím by toto předčasné přefiltrování při kliknutí na filtrovací prvky mohlo být?

Předem děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Filtrování produktů - špatný počet
PříspěvekNapsal: 13 pro 2014 11:56 

Registrován:
22 říj 2013 17:05
Příspěvky:
3
V modulu filtrování produktů je zřejmě chyba, na kterou tady ještě nikdo neupozornil. Pokud zvolím pro výběr parametrů rozbalovací seznam, dojde ke spuštění hledání již při kliknutí na šipku v rozbalovacím seznamu a většinou nelze stihnout vybrat položku pro filtrování.

Co se týká zobrazení stránkování, již se to tu řešilo. Stačí v překladech změnit text "Zobrazují se" třeba na "Zobrazeno" a již se zápis zobrazí korektně. Vadí zde ta dvouslovní formulace.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Filtrování produktů - špatný počet
PříspěvekNapsal: 19 pro 2014 14:44 

Registrován:
17 srp 2012 14:04
Příspěvky:
16
skvělé, děkuji za radu. Stránkování opraveno.

Teď ještě dořešit ty filtry.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Filtrování produktů - špatný počet
PříspěvekNapsal: 21 pro 2014 02:58 

Registrován:
17 srp 2012 14:04
Příspěvky:
16
trochu jsem pátral a narazil na tento návod.

http://forge.prestashop.com/browse/PNM-2444

Dává to logiku. Oddělit pole seznam z příkazu click a přiřadit je k příkazu change.

Takže tento problém vyřešen.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Filtrování produktů - špatný počet
PříspěvekNapsal: 22 pro 2014 19:08 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

tento problém se již v diskuzním fóru řešil v diskuzním tématu PrestaShop 1.6 - Blok Filtrování - Chybné zobrazení počtu. V tomto diskuzním tématu také naleznete řešení toho, jak problém opravit.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz