Právě je 16 črc 2019 04:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Blok Filtrování - Chybné zobrazení počtu
PříspěvekNapsal: 16 dub 2014 18:13 
C4 zákazník

Registrován:
13 lis 2012 17:36
Příspěvky:
5
Dobrý den,

já mám s verzí Presta Shop 1.6. podobný problém - při zadání jakéhokoli kritéria ve filtru vlastností produktů, se špatně zobrazí počet produktů, umístěný nad vypisovanými produkty - zobrazí se: "Zobrazují 1 1 15 15 22 29 položek"

Před aktivováním filtru se správě zobrazuje "Zobrazují se 1 – 15 z 29 položek"

Po aktivování filtru navíc zmizí ze spodní části pod výpisem produktů stránkovací tlačítka (nahoře zůstanou).

Děkuji za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Blok Filtrování - Chybné zobrazení počtu
PříspěvekNapsal: 22 dub 2014 14:03 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7159
Dobrý den,

bohužel se jedná o chybu v modulu, takže budete muset počkat na opravenou verzi.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Blok Filtrování - Chybné zobrazení počtu
PříspěvekNapsal: 02 kvě 2014 16:43 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7159
Dobrý den,

něž bude problém odstraněn, tak lze chybu se špatným zobrazením počtu produktů vyřešit změnou v překladech. Takže přejděte do sekce Lokalizace - Překlady a v části Upravit překlady vyberte typ překladu Překlad obchodu (Front Office), šablonu default-bootstrap, jazyk Čeština(Czech) a klikněte na Upravit. Pak v části PAGINATION najděte texty:

Kód:
Zobrazují se %1$d – %2$d z %3$d položek
Zobrazuje se %1$d – %2$d z 1 položky

a nahraďte je např.:
Kód:
Zobrazeno %1$d – %2$d z %3$d položek
Zobrazeno %1$d – %2$d z 1 položky

Problém způsobuje mezera a další slovo za prvním slovem v textu - Zobrazují_se a Zobrazuje_se. Takže můžete použít i jiný překlad, ale musíte se vyvarovat tomuto zápisu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Blok Filtrování - Chybné zobrazení počtu
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2014 20:10 
C4 zákazník

Registrován:
13 lis 2012 17:36
Příspěvky:
5
Dobrý den,

již jsem aktualizoval novou verzi modulu, ale bohužel problém přetrvával. Poté jsem provedl úpravu dle minulé zprávy a chyba se částečně vyřešila - po zůžení výpisu produktů pomocí filtru se zobrazuje správný počet produktů, ale ve spodní části zmizí stránkování. Nelze tento problém vyřešit podobnou jednoduchou úpravou jako nyní s překladem?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Blok Filtrování - Chybné zobrazení počtu
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2014 13:38 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7159
Dobrý den,

ano, předchozí problém bohužel ještě nebyl v nové verzi odstraněn.

Pro nový dotazy bylo vytvořeno nové téma PrestaShop 1.6 - Blok Filtrování - Dole zmizí stránkování. Pokud spolu dotazy nesouvisí (tzn. jedná se o jiný problém), tak pro ně, prosím, vytvářejte samostatná témata. Chceme mít fórum přehledné i pro ostatní.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz