Dobrý den, vzhledem k tomu, že mne podpora z emailové komunikace přesměrovala sem a já zde nenašel řešení svého problému, tak otvírám nové téma.
Převzal jsem administraci stránek kamaráda (provozovatele domény), který mne požádal o dokončení stránek (systém Wordpress), které začal vytvářet někdo jiný, ale nedokončil je. Tím pádem
NEJSEM TEN, který nahrával prvotně vše na server hostingu a domény.
Bohužel provozovatel neuhradil platbu na nové období a doména byla tedy zaparkována a web nefunkční. Nyní po uhrazení platby mám možnost vše obnovit, ale vzhledem k tomu, že v tom jsem nový, tak si s plno věcmi neumím poradit

.
Potřebuji tedy někoho, aby mne napoprvé tím provedl STEP BY STEP a vysvětlil jak to udělat, aby se web zase rozeběhl.....
Zatím jsem si ze serveru stáhl zálohu webu a nahrál ji přes FTP zpět. Taktéž databázi jsem naimportoval - import proběhl bez problémů. Ale evidentně tyto dvě věci nestačí. Takže potřebuji pomoci....
A kromě návodu step by step mám ještě tyto dotazy:
1. Zálohu jsem nahrál rovnou do rootu, bez jakékoliv úpravy struktury adresáře - je to ok nebo musím vytvořit základní adresář (např. WEB) a do toho pak nahrát strukturu zálohy?
2. Předpokládám, že když už byl na začátku nainstalován systém wordpress a stránky v něm už byly ze 70% hotové, takže záloha obsahuje vše potřebné a není nutné znovu wordpres instalovat - je to tak nebo se mýlím?
Takže poprosím někoho o pomoc - pokud nebude chtít psát sem, mohu přejít zpět na email.....
Děkuji, Robert.