Právě je 27 čer 2019 02:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Strict Standards: Accessing static property
PříspěvekNapsal: 11 dub 2013 15:45 

Registrován:
11 dub 2013 15:36
Příspěvky:
3
Podarilo sa mi rozbehat lokalny server. Nainstaloval som so Jomlu 2.5 a aj slovencinu. Uplna parada. Ale kedze chcem e-shop, tak som si zacal instalovat modul pre obchod 2.0.20b. Instalacia prebehla ale napisalo mi ze je chybna cesta. Modul je tam. Aj ma svoje rozhranie, ale ked si dam zobrazit stranku na localhost tak to nie je shop.
V administrácii som si v menu vybral Menu->Main menu .... v nasledujúcom okne som vybral "VirtueMart základný vzhľad.
Este tam budem mat nejaky problem.

TOTO MI VYPISUJE:
"Strict Standards: Accessing static property TableCategories::$_cache as non static in C:\xampp\htdocs\mojweb\Joomla_2.5.9-Stable-Full_Package\administrator\components\com_virtuemart\helpers\vmtable.php on line 59

Strict Standards: Accessing static property TableCategories::$_query_cache as non static in C:\xampp\htdocs\mojweb\Joomla_2.5.9-Stable-Full_Package\administrator\components\com_virtuemart\helpers\vmtable.php on line 60"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Strict Standards: Accessing static property
PříspěvekNapsal: 11 dub 2013 16:11 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

za zobrazení těchto chybových hlášení může PHP nastavení Vašeho XAMPP serveru.

Chybová hlášení si můžete vypnout v nastavení Joomly následujícím způsobem:
v administraci Joomla přejděte do Configuration >Server >Server Settings >Error Reporting (Globální nastavení > Server > Nastavení serveru > Hlášení chyb) a zde si zaškrtněte možnost "jednoduchý", případně "žádný". Na funkčnost aplikace to nebude mít žádný vliv.

Pokud budete aplikaci instalovat přímo na Webhosting C4, tak k takovým chybovým hlášením samozřejmě nebude docházet.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Strict Standards: Accessing static property
PříspěvekNapsal: 14 dub 2013 18:33 

Registrován:
11 dub 2013 15:36
Příspěvky:
3
mam to tak nastavene ako ste napisali. Este stale tam mam tuto hlasku:

Nie je nastavený žiaden obchod! Pokračujte na http://localhost/mojweb/Joomla_2.5.9-St ... k=editshop


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Strict Standards: Accessing static property
PříspěvekNapsal: 15 dub 2013 20:45 

Registrován:
11 dub 2013 15:36
Příspěvky:
3
neviete niekto?

vypisuje mi:
Nie je nastavený žiaden obchod! Pokračujte na http://localhost/mojweb/Joomla_2.5.9-St ... k=editshop


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Strict Standards: Accessing static property
PříspěvekNapsal: 16 dub 2013 14:06 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
292
No a ten VirtueMart je nastavený a máte jej v nějaké nabídce? Do Základní nabídky (main menu) si dejte odkaz na VirtueMart a hodně doporučuji si dát do horní lišty odkaz na Správu účtu ve VM.
Je to dost důležité, od toho odkazu se pak odvozují i odkazy na produkty v mapě stránek, použijte Xmap.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz