Právě je 20 črc 2024 22:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Problem s url kategorii po aktualizaci
PříspěvekNapsal: 05 úno 2013 09:50 

Registrován:
05 říj 2010 19:13
Příspěvky:
7
Zdravím,
mám problém s webem. Po aktualizaci se mi začaly špatně zobrazovat kategorie eshopu.

Příklad:

Kategorie Autodiagnostika má tvar url: http://www.auto-diagnostika.org/home/au ... stika.html

Kategorie Elektronické součátky má url: http://www.auto-diagnostika.org/home/16-.html

Některé kategorie začaly odkazovat na úvod webu:

Třeba: IMMO emulátory: http://www.auto-diagnostika.org/home.html

Mohl by mi někdo poradit a nakopnout v jakém souboru najdu kategorie abych to opravil?

Děkuji za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - problém s url kategorii
PříspěvekNapsal: 05 úno 2013 11:03 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Co je tam na ty SEO URL, ARTIO JoomSEF? Smažte v nastavení ty URL a vypněte cache.

V souboru to není, je to v databázi.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - problém s url kategorii
PříspěvekNapsal: 05 úno 2013 11:05 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Domácí stránka nesmí být VirtueMart a musí na něj být odkaz někde v nabídkách, nejlépe v horní liště.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - problém s url kategorii
PříspěvekNapsal: 05 úno 2013 12:51 

Registrován:
05 říj 2010 19:13
Příspěvky:
7
Ano na url je ARTIO JoomSEF.

web je umístěn na endora.cz kde probíhala aktualizace PHP na 5.4.11.

Před aktualizací web fungoval naprosto bez problému. Po aktualizaci začal takto zlobit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - problém s url kategorii
PříspěvekNapsal: 05 úno 2013 14:02 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Aha, no jak říkám, nejprve vypnout cache pro ty URL a pak je vymazat, JoomSEF si je vytvoří znovu. Otázka je také, jestli je tam správně nastavený .htaccess, zde v tomto fóru je ode mne popis nastavení (Komentovaný .htaccess).
S aktualizacemi php problémy nebývají, možná je to výjimka, těžko říct.

Joa určitě doporučuji zrušit pole Číslo domu (nebo tak nějak) v registračním formuláři a zrušit příznak Požadováno u pole Ulice, né každý má ulici a pak to lidi tak akorát mate.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2024 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz