Právě je 12 srp 2020 22:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Po změně řazení chyba stránkování v kategorii
PříspěvekNapsal: 13 úno 2012 15:30 

Registrován:
23 říj 2011 13:53
Příspěvky:
112
Po kliknutí na kategorii se mi snaží vapsat všech 1400 produktů ,které kategorie obsahuje a samozřejmě db to ani neutáhne,takže chyba.Podotýkám,že výpis mám nastavený na standardních 50 ale ani po změně nereaguje.Pokud se kategorie podaří vypsat a já změním řazení na cokoli "podle ceny,podle kódu ap) vždy se opět snaží vypsat všechny a nebere v podtaz výchozí nastavení.Pokud kliknu ve výpisu,že chci zobrazit pouze třeba 10 je vše ok do chvíle,než kliknu opět na změnu řazení,cena kód ap.Nevíte někdo co s tím?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Výpis kategorie
PříspěvekNapsal: 14 úno 2012 10:02 

Registrován:
23 říj 2011 13:53
Příspěvky:
112
Ve vší úctě ke všem,co mi kdy poradili mi přijdete asi nejerudovanější a ostatní se určitě nebudou zlobit. Mám v podstatě kompletně hotový shop a myslím,že vše již šlape jak má až na jednu podstatnou věc! Mám v shopu cca 1500 produktů .V nejvýše nadřezené kategorii mám samozřejmě vše a do podkategorií dále rozčleněné.Jde mi o to, že po kliknutí na nejvýše nadřazenou kategorii (ale v podstatě na jakoukoli) se mi při prvním rozkliknutí objeví vše jak má tzn.mám nastaveno 20 produktů na stránku a vypíše se jich korektně 20 a je možno stránkovat.V momentě, kdy kliknu na seřadit podle (a je jedno co vyberu,jestli cenu,kód ap.) tak mi vypíše kompletně všechny produkty na jednu stránku.'(tzn,že pokud se nevyčerpá time limit a nepadne to kompletně,tak načítání trvá nesmírně dlouho) Prolezl jsem snad vše ale nikde ani na fóru jsem se s tímto problémem nesetkal. Nebyl by jste prosím schopný mě navést nějakou správnou cestou? Omlouvám se, že Vám píšu prostřednictvím tohoto fóra ale bezradnost mě k tomu donutila.Děkuji za jakoukoli odpověď!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Výpis kategorie
PříspěvekNapsal: 15 úno 2012 08:12 

Registrován:
23 říj 2011 13:53
Příspěvky:
112
Původně adresováno pro p.Plašila


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Výpis kategorie
PříspěvekNapsal: 15 úno 2012 10:48 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7666
Dobrý den,

pokud máte stránky umístěné na Webhostingu C4, pošlete mi na emailovou adresu forum@c4.cz adresu Vašich stránek a přístupové údaje do administrace. Vyzkouším problém přímo na Vaší instalaci.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Seřadit podle - Chyba v počtu výpisu produktů
PříspěvekNapsal: 15 úno 2012 11:25 

Registrován:
23 říj 2011 13:53
Příspěvky:
112
Bohužel mám stránky zatím na localu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Seřadit podle - Chyba v počtu výpisu produktů
PříspěvekNapsal: 15 úno 2012 14:45 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7666
Dobrý den,

pokud používáte nějakou jinou šablonu, tak můžete vyzkoušet použít standardní, jestli se bude problém opakovat. Rád bych Vám poradil, ale pokud nemám instalaci k dispozici, nemůžu Váš problém blíže analyzovat. Se stejnou chybou jsem se ještě nesetkal.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz