Právě je 17 zář 2021 06:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Nefunkční captcha při registraci
PříspěvekNapsal: 01 úno 2013 00:06 

Registrován:
22 led 2013 16:28
Příspěvky:
31
Zdravím mám taký problém ked sa pokúsim dat na Virtuemart 2 daky captcha plugin ani jedne nefunguje ako ma aj ked je vsade uvedene ze to funguje aj na Virtuemart 2 a aj na vsetkych formularoch.

Skusal som KeyCaptcha, tam mi to zobrazuje jedine pri opytat sa na produkt nikde inde.

Skusal som EasyCalCcheckPlus ten mi zas zobrazuje uz skoro vsade ale nezobrazuje mi ho pri objednavke ked sa uzivatel registruje cez fakturacen udaje. (Vlozi tovar do kosika ide objednat, da upravit fakturacne udaje a tam to overovanie nie je cize ho pusti registrovat bez problemov.

Vopred dakujem za kadzu radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Problem s Captcha
PříspěvekNapsal: 11 úno 2013 17:44 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jakou používáte verzi VirtueMart?
Není možné, že máte Captcha v administraci zakázaný nebo deaktivovaný?

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Problem s Captcha
PříspěvekNapsal: 11 úno 2013 21:17 

Registrován:
22 led 2013 16:28
Příspěvky:
31
Verzia Joomla! 2.5.9, a verzia VirtueMart 2.0.18a .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Problem s Captcha
PříspěvekNapsal: 16 úno 2013 16:31 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jaké jsou Vaše stránky?

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Nefunkční captcha
PříspěvekNapsal: 16 úno 2013 18:05 

Registrován:
22 led 2013 16:28
Příspěvky:
31
Prepacte ale nechapem otazke :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Nefunkční captcha
PříspěvekNapsal: 16 úno 2013 19:41 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

požádal jsem Vás o odkaz na vaše webové stránky, abych si mohl prohlédnout, kde by mohla být chyba.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Nefunkční captcha
PříspěvekNapsal: 16 úno 2013 20:16 

Registrován:
22 led 2013 16:28
Příspěvky:
31
Aha, odkaz je tu
Kód:
http://www.med.ppyro.eu/
ale je to iba beta verzia pojde to potom po dokonceni grafiky na normalnu domenu.

Ale skusil som to aj na druhy krat instalovat na druhu subdomenu a tam to iste.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Nefunkční captcha
PříspěvekNapsal: 21 úno 2013 18:15 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

díval jsem se na Vaše stránky a v registračním formuláři již máte modul Recaptcha. Takže zřejmě se Vám podařilo problém vyřešit. Každopádně Vaše doména není u Webhostingu C4, takže s dalšími dotazy se, prosím, obracejte na podporu Vašeho hostingu.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Nefunkční captcha
PříspěvekNapsal: 21 úno 2013 20:17 

Registrován:
22 led 2013 16:28
Příspěvky:
31
Problem som nevyriesil pretoze ked date pokracovat pri kosiku tak tam to funguje, ale keda date upravit dodacie adresu a tak sa zaregistrujete tak tam to uz nefunguje.

A je mi ludot ze mi nemozete poradit kedze nemam hosting u vas. :(


Naposledy upravil Filip Kučera dne 21 úno 2013 20:23, celkově upraveno 2
Zbytečná citace předchozího příspěvku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Nefunkční captcha
PříspěvekNapsal: 22 úno 2013 14:42 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

nyní jsem testoval jeden plugin, který chcete a zde Vám napíšu návod.
Stáhněte si tento KeyCAPTCHA, otevřete stažený balík a vyberte si plugin pro Vaši verzi Joomla.
Já jsem si vybral For Joomla 2.5, otevřete složku s vybranou verzí, balíček, který se ve složce nachází zkopírujete na plochu.
Půjdete do administrace Rozšíření- Správce rozšíření- Nahrát soubor s balíčkem a z plochy vyberete zkopírovaný soubor ze složky a zvolíte Instalovat.
Až se plugin nainstaluje jděte do Rozšíření- Správce pluginů. U pluginu System - KeyCAPTCHA ve správci pluginů vyberete možnost Povolit plugin.
Po aktivaci plugin otevřete v administraci a dostanete se k jeho nastavení.
Zde si můžete nastavit Váš modul podle Vašich představ.
Dále půjdete na stránky KeyCAPTCHA, přejděte do sekce Plugins, vyberte si Joomla CAPTCHA installation wizard for versions 2.5.x a zaregistrujte se, na email Vám příjde potvrzovací kód.
Po aktivaci a kliknutí na odkaz klikněte na Install KeyCAPTCHA on your site, zde zadejte URL Vašeho webu, verzi Joomla, jazyk, šířku, tak pokračujte až ke kroku č. 4.
Po dokončení Vám vyskočí stránka s deseti body, Vy se podívejte na bod 7.
Tučný kód zkopírujte a ve Vaši administraci v nastavení System - KeyCAPTCHA do kolonky vpravo Private key vložte tento klíč, upravte si nastavení a vše uložte.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz