Právě je 02 črc 2020 21:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Modul dopravy se vůbec nezobrazí (ani nadpis)
PříspěvekNapsal: 30 lis 2010 16:13 

Registrován:
30 lis 2010 16:05
Příspěvky:
5
Zdravím.
Mám takový obdobný problém, ale přece jiný :)
Při jakémkoliv zaškrtnutém modulu dopravy se mi stejně žádný nezobrazí.
Ani ho po mne v procesu objednávky nechce.

A to jsem prolez:

- minimální cenu (nastavení obchodu)
- pokladna - zaskrtnutí modulu standardního
- seznam dopravců, dopravného

fakt už nevím kde hledat.
Díky Míra


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Modul dopravy se vůbec nezobrazí (ani nadpis)
PříspěvekNapsal: 30 lis 2010 16:48 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7638
Dobrý den,

a co přesně máte nastavené u dopravného?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Modul dopravy se vůbec nezobrazí (ani nadpis)
PříspěvekNapsal: 30 lis 2010 17:39 

Registrován:
30 lis 2010 16:05
Příspěvky:
5
Nezobrazí se ani jakákoliv jiná dopravní metoda, ač je zaškrtnu všechny.
jakoby mne VM ignoroval co nastavím.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Modul dopravy se vůbec nezobrazí (ani nadpis)
PříspěvekNapsal: 30 lis 2010 17:48 

Registrován:
30 lis 2010 16:05
Příspěvky:
5
Nastaveno tam mám (tedy chtěl bych aby toto fungovalo):
- záložka doprava - standardní modul dopravy (4. odspodu)
- záložka pokladna - zaškrtnuto zposob doručení, platby a kontrola objednavky
- modul seznam dopravců - 1 dopravce a 2 metody (balík a osobní odber - obojí nastaveno dle místních rad, nuly, psc, hmotnost ...)
- zboží - nastavena nějaká odpovídající minimální hmostnost

Problém je ač zaškrtnu všechny dopravní metody, systém stejně žádnou nenabídne, ani nadpis Vyberte metodu dopravy a ani je v průběhu objednavky nepožaduje. Což u jiných mých shopů s VM mě přes tento krok nepustí.

Napadá mne jedna chyba - po instalaci jsem nepožadoval žadnou dopravu - odoznačil jsem tedy všechny - ani jedna nazaškrtnuta - je možné že si to systém nějak pamatuje?

Drhá poznámka, všechno se to snažím napasovat ve slovečině (tj. mám nastavení pro slovensko ..)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Modul dopravy se vůbec nezobrazí (ani nadpis)
PříspěvekNapsal: 30 lis 2010 18:29 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7638
To je opravdu divné. Jestli máte stránky umístěné na Webhostingu C4, tak mi pošlete soukromou zprávou jejich název a přístupové údaje do administrace. Podívám se Vám, kde by mohl být problém.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Modul dopravy se vůbec nezobrazí (ani nadpis)
PříspěvekNapsal: 30 lis 2010 19:06 

Registrován:
30 lis 2010 16:05
Příspěvky:
5
:-) a když nemám hosting u Vás - mohu si zaplatit Vaše sporadenské služby? ..pokud se Vám to podaří zprovoznit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Modul dopravy se vůbec nezobrazí (ani nadpis)
PříspěvekNapsal: 30 lis 2010 19:28 

Registrován:
30 lis 2010 16:05
Příspěvky:
5
tak už vím - pokud je soubor ke stažení nelze ho posílat poštou.
Škoda.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Modul dopravy se vůbec nezobrazí (ani nadpis)
PříspěvekNapsal: 28 led 2011 23:50 

Registrován:
28 led 2011 23:48
Příspěvky:
1
Ahoj. Mel jsem stejny porblem a nemoh jsem prijit no to cim to bylo. )))) Diky za napovedu, pomohlo to.
:D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Modul dopravy se vůbec nezobrazí (ani nadpis)
PříspěvekNapsal: 29 led 2011 12:45 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Chybuje se v tom docela často:
Musí být vytvořený dopravce a dopravné pro daný stát, pokud stát nesouhlasí, VM nenabídne dopravu.
PSČ musí být 6 místně, tedy od 000000 do 999999.
Pokud se používá hmotnost zboží, musí být pro danou hmotnost produktu příslušná doprava.
Pokud daný produkt obsahuje soubor k prodeji, doprava se nenabídne.

Mrkni hlavně na ty státy, jestli je to v pořádku.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Modul dopravy se vůbec nezobrazí (ani nadpis)
PříspěvekNapsal: 29 led 2011 12:48 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Jo aha, jsem to přehlédl - byl to soubor k prodeji.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz