Právě je 11 črc 2020 20:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Virtuemart - chyby funkčnosti v IE
PříspěvekNapsal: 19 led 2011 20:00 

Registrován:
29 pro 2010 17:17
Příspěvky:
24
Ahoj a prosím Vás o pomoc.Bojuju s virtuemartem jak můžu, ale pořád vyhrává.
Za prvé... http://www.pashop.cz pro všechny prohlížeče je web v pohodě, ale v IE zkrátka je web rozhozený a i jinak barevné. Za druhé. Jednou přijdu na web, zkusím dát nějaký produkt do košíku a vše funguje, mohu přistoupit dál k pokladně. Také se ale stane, že mohu klikat na button přidat do košíku neustále a zkrátka to nefunguje. Prosím, můžete mi poradit, jak tyhle zásadní problémy odstranit? Jsem ochoten za to i zaplatit. Díky moc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Virtuemart - chyby
PříspěvekNapsal: 19 led 2011 21:05 

Registrován:
29 pro 2010 17:17
Příspěvky:
24
Ještě jedna věc...v tuhle chvíli jsem teď vše odzkoušel a vše šlape. Nechápu to. JEdnou to jde, jednou ne. Prosím Vás, není možné, zda to není kompatibilní s nějakým prohlížečem? Třeba nějaké verze? Nejde to nějak zjistit a hlavně opravit? Opravdu prosím o pomoc. Je mi líto všechno shodit. www.pashop.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Virtuemart - chyby
PříspěvekNapsal: 19 led 2011 21:13 

Registrován:
23 říj 2009 17:06
Příspěvky:
88
s adresou http://pashop.cz/ bez toho "www" to jde

V administraci shopu/zabezpečení to lze nastavit ;)

_________________
k79.cz - klempířství, výškové práce, výroba, montáž, prodej...
FPValbum.com - FPV foto a video galerie


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Virtuemart - chyby funkčnosti v IE
PříspěvekNapsal: 20 led 2011 12:23 

Registrován:
29 pro 2010 17:17
Příspěvky:
24
Díky moc za zprávu.Bohužel nevím, jak a kde. Teď jsem tam něco zkusil udělat a ještě se mi to celkem celé zhroutilo. www.pashop.cz. Pomůže mi někdo?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Virtuemart - chyby funkčnosti v IE
PříspěvekNapsal: 20 led 2011 13:46 

Registrován:
23 říj 2009 17:06
Příspěvky:
88
že ty jsi tam dal adresu bez toho "www" ale tečku jsi tam nechal http://.pashop.cz

_________________
k79.cz - klempířství, výškové práce, výroba, montáž, prodej...
FPValbum.com - FPV foto a video galerie


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Virtuemart - chyby funkčnosti v IE
PříspěvekNapsal: 20 led 2011 13:50 

Registrován:
23 říj 2009 17:06
Příspěvky:
88
mrkni do zdrojáku, máš tam např. cestu k obrázku: [url]http://.pashop.c/components/com_virtuemart/shop_image/product/resized/Konop___170_cm_4d34780d40cda_90x90.jpg[/url]

_________________
k79.cz - klempířství, výškové práce, výroba, montáž, prodej...
FPValbum.com - FPV foto a video galerie


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Virtuemart - chyby funkčnosti v IE
PříspěvekNapsal: 20 led 2011 16:53 

Registrován:
29 pro 2010 17:17
Příspěvky:
24
jj, zřejmě ano, ale bohužel se tam nemůžu ani dostat, abych to poupravil. Nevím vůbec co s tím. Když vlezu do adminu a do komponenty virtuemart, na nic mi to tam nereaguje.
Prosím poraďte, případně Vám mohu dát přistup a poupravit mi to.

Ať tenhle problém zmizí. a zároveň at se vyřeší to, že se web bude zobrazovat na všech prohlížečích dobře.

Každopádně díky moc za rychlé odpovědi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Virtuemart - chyby funkčnosti v IE
PříspěvekNapsal: 20 led 2011 18:17 

Registrován:
23 říj 2009 17:06
Příspěvky:
88
Jestli hostuješ tady na C4, tak by asi bylo lepší požádat podporu a opravit adresu přímo v databázi.

_________________
k79.cz - klempířství, výškové práce, výroba, montáž, prodej...
FPValbum.com - FPV foto a video galerie


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Virtuemart - chyby funkčnosti v IE
PříspěvekNapsal: 20 led 2011 19:31 

Registrován:
29 pro 2010 17:17
Příspěvky:
24
díky za odpověď. Bohužel ne, jede mi to na ebola.cz :-/ Nevím jak to upravit, se z toho zblaznim...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Virtuemart - chyby funkčnosti v IE
PříspěvekNapsal: 20 led 2011 23:21 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Tu adresu si oprav v souboru administrator/components/com_virtuemart/virtuemart.cfg.php ovšem pokud máš starší verzi VM, tuším asi tak do 1.1.3, v novějších už to tam není, pak to bude v rootu stránek v configuration.php, nebo natvrdo do toho souboru pro VM vložit proměnné SITE URL a SECURE URL.

To s a bez 'www' řeším v .htaccess takto:
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^vase-domena.cz [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.vase-domena.cz/$1 [R=301,QSA,L]

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz