Právě je 17 zář 2021 05:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VirtueMart - Chyba instalace/ruční také.
PříspěvekNapsal: 09 úno 2013 22:18 

Registrován:
09 úno 2013 22:11
Příspěvky:
5
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na radu, kde může být případný problém. Dnes jsem se pokoušel nainstalovat VM poslední verze podle návodu www.obchod-virtuemart.cz/instalace-virtuemart.html nicméně, objeví se mi posléze bílá obrazovka a ve stavovém řádku mám toto:http://localhost/moje stránka/administrator/index.php?option=com_installer&view=install. Zkusil jsem tedy ruční instalaci, zadat do stavového řádku tuto adresu http://localhost//moje stránka/administrator/index2.php?option=com_virtuemart - a stránka nenalezena. Vše dělám samozřejmě na localhostu. Nevíte prosím, kde může být problém?

Děkuji Vám


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Chyba instalace/ruční také.
PříspěvekNapsal: 09 úno 2013 23:21 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,
zkusil jsem instalaci na localhost a funguje mi. Jaký používáte program na localhost? Doporučuji easyphp popř. xampp.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Chyba instalace/ruční také.
PříspěvekNapsal: 10 úno 2013 10:40 
Uživatelský avatar

Registrován:
25 pro 2010 13:02
Příspěvky:
290
Máte správně nastavený .htaccess a modRewrite a RewriteBase? Na tomto fóru je můj příspěvek Komentovaný .htaccess, nastavte to podle toho.

_________________
Joomla + VirtueMart + cs = eCommerce_cs-CZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Chyba instalace/ruční také.
PříspěvekNapsal: 10 úno 2013 12:16 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Můžete zkusit také místo localhost otevřít 127.0.0.1

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Chyba instalace/ruční také.
PříspěvekNapsal: 11 úno 2013 13:55 

Registrován:
09 úno 2013 22:11
Příspěvky:
5
Dobrý den, děkuji moc za rady. Podívám se na to. Localhost běží na Vertrigo serveru. Zjistím více a dám vědět.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: VirtueMart - Chyba instalace/ruční také.
PříspěvekNapsal: 11 úno 2013 22:09 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pokud používáte Vertrigo server instalace by vám mělo normálně fungovat na adrese http://127.0.0.1/, pokud byste měl stále problém s instalací tak sem můžete napsat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
VirtueMart partneři
VirtueMart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz