Právě je 10 kvě 2021 10:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Zaloha eshopu na subodmenu - chyba 500
PříspěvekNapsal: 23 bře 2018 16:53 
C4 zákazník

Registrován:
22 úno 2017 13:17
Příspěvky:
13
Dobrý den,

snažím se podle vašeho návodu přesunout starou verzi eshopu na subdomenu zaloha.nase-demona.cz. V konfiguračním souboru i v databázi jsme nastavili vše jak máte popsané. Pořád to ale hlásí chybu 500.

Mohli by jste mi poradit?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zaloha eshopu na subodmenu - chyba 500
PříspěvekNapsal: 23 bře 2018 16:59 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7926
Dobrý den,

když se Vám místo obsahu na webu zobrazí chyba 500, tak prozkoumejte Error log webu za "posledních pár hodin" (dole v administraci domény). Z chybových hlášení by mělo být hned patrné, k jakému problému dochází.

Každopádně pokud po přesunu provede všechny kroky uvedené v návodu PrestaShop - Konfigurační soubor, tak by Vám měla instalace bez problému fungovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zaloha eshopu na subodmenu - chyba 500
PříspěvekNapsal: 23 bře 2018 17:33 
C4 zákazník

Registrován:
22 úno 2017 13:17
Příspěvky:
13
Dobrý den,

v logu to píše:
Shop not found at line 389 in the file classes/shop/Shop.php


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zaloha eshopu na subodmenu - chyba 500
PříspěvekNapsal: 23 bře 2018 17:57 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7926
Dobrý den,

a opravdu se díváte do Error logu za "posledních pár hodin", který je k dispozici dole v administrace domény v sekci "Statistiky a logy"? Vložte sem prosím celý řádek s chybovým hlášením.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zaloha eshopu na subodmenu - chyba 500
PříspěvekNapsal: 23 bře 2018 18:09 
C4 zákazník

Registrován:
22 úno 2017 13:17
Příspěvky:
13
Už jsem asi zjistil čím to může být. Potřebuji zapnout nějaké PHP funkce. Poslal jsem vám autorizovaný požadavek přes formulář.

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Zaloha eshopu na subodmenu - chyba 500
PříspěvekNapsal: 26 bře 2018 10:10 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7926
Dobrý den,

takže zřejmě jste pro web neměl aktivní doporučené PHP knihovny, to můžete provést z administrace domény (viz https://faq.c4.cz/nastaveni-konfiguracnich-direktiv-a-knihoven). Doporučuji příště opravdu dodržet všechny body z návodu PrestaShop - Konfigurační soubor, protože tento krok je v něm také uveden. A nebo případně stačí, když si pro web se zálohou zaktivujete stejná nastavení jako na originálním webu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz