Právě je 14 kvě 2021 10:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Vodoznak - gateway error
PříspěvekNapsal: 03 bře 2015 15:59 
C4 zákazník

Registrován:
27 říj 2014 19:30
Příspěvky:
114
Dobry den,

pri regeneraci obrazku mi najednou vyskocil gateway error a od te doby se pri regeneraci obrazku vodoznak nepridava... execution time mam na 300. V cem muze byt problem ?

Dekuji za odpoved


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Vodoznak - gateway error
PříspěvekNapsal: 04 bře 2015 12:42 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

pokud přegenerování s vodoznakem provádíte až dodatečně, tak při velkém množství produktů (resp. obrázků) nemusí stačit limity serveru. Protože přegenerování obrázků i s vodoznakem je od dost náročnější proces než bez vodoznaku. Vyzkoušejte tedy obrázky generovat po částech, tzn. nejdříve Produtky > cart_default, pak Produkty > small_default atd. A pokud dojde k chybě i při přegenerování samostatné velikosti, tak postupujte podle tohoto návodu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz