Právě je 11 kvě 2021 18:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Problem so Smarty Cache
PříspěvekNapsal: 31 bře 2017 12:22 

Registrován:
31 bře 2017 12:12
Příspěvky:
2
Dobry den,

po zapnuti Smarty Cache sa detail tovaru v eShope zobrazi iba raz (pripadne dva krat). Po navrate na hlavnu stranku a opatovnom zvoleni detailu tovaru server vrati chybu 500. V logoch sa ziadna chybova hlaska neobjavujei. Pomoze vycistenie cache, ale opat iba na jedno zobrazenie. Pri trvale vypnutej Smarty Cache funguje vsetko v poriadku.
Viete prosim niekto poradit?

Dakujem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problem so Smarty Cache
PříspěvekNapsal: 31 bře 2017 12:22 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 12:44
Příspěvky:
135
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problem so Smarty Cache
PříspěvekNapsal: 04 dub 2017 10:13 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
647
Oprávnění pro soubory v adresáři /cache a podadresářích? Pomůže uložení cache v databázi, místo v souborech?

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Problem so Smarty Cache
PříspěvekNapsal: 04 dub 2017 10:59 

Registrován:
31 bře 2017 12:12
Příspěvky:
2
Vdaka za tip.
Opravnenia su myslim v poriadku: /cache - 755, podadresare cache 755, podadresara smarty 771, docasne subory 644.
Ulozenie cache do databazi je funkcne. Bohuzial subjektivne sa mi zda, ze prevadzku spomaluje. (Subjektivny pocit potvrdzuje aj meranie cez google/speed)

Mam podozrenie, ze je to nejaky problem sablony. Standartna sablona funguje v poriadku.
Podpora zakupenej sablony zatial mlci...

Ak mate este nejaky tip, budem rad.

Vdaka


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz