Právě je 05 říj 2022 16:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prestashop - problém s moduly
PříspěvekNapsal: 22 led 2011 23:48 

Registrován:
22 led 2011 23:39
Příspěvky:
3
Zdravím,
mám problémy s moduly. V administraci je nevidím jinde, než v záložce Modules/Positions . V samotné záložce Modules nic nemám. Nikde nemám volbu instalace modulu. Vše mi v PS ( snad ) funguje, jenom nemohu přidat moduly na platbu. V záložce payments také nic nemám. Pokoušel jsem se v záložce Positions modul ( např. Bankwire ) smazat a opět jej "transplantovat" , což bylo "úspěšné" ale k ničemu to nevedlo. CHMOD mám u modulů 777.
Děkuji za rady. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop - problém s moduly
PříspěvekNapsal: 23 led 2011 00:02 

Registrován:
22 led 2011 23:39
Příspěvky:
3
Ehm.. ;)
No, čistě náhodou mě napadlo vygenerovat .htaccess přímo prestashopem.. a ejhle.. Jede to ;) Jsem blbec :D
( no.. 23:00 to by mě mohlo omluvit :) )


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2022 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz