Právě je 22 led 2021 19:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Překlad šablony do češtiny
PříspěvekNapsal: 31 črc 2015 14:53 

Registrován:
30 črc 2015 20:22
Příspěvky:
18
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak se dá přepsat/udělat, aby byla všude čeština (viz obrázek).
Moc děkuji za rady.
[img]
Příloha:
Bez%20názvu.jpg
[/img]


Přílohy:
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg [ 315.95 KiB | Zobrazeno 1315 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Překlad šablony do češtiny
PříspěvekNapsal: 31 črc 2015 14:53 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 11:44
Příspěvky:
137
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Překlad šablony do češtiny
PříspěvekNapsal: 31 črc 2015 16:23 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 19:40
Příspěvky:
235
Podle mě, pokud máte "cizí" šablonu, tak si ji budete muset přeložit.
V administraci Lokalizace/Překlady/Upravit překlady.
Tam si budete muset najít vše co potřebujete přeložit a udělat to.
Kdybych to řekl blbě, tak mě někdo opravte.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Překlad šablony do češtiny
PříspěvekNapsal: 02 srp 2015 13:30 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

ano, je to tak, jak napsal uživatel prohory. V defaultní šabloně pro aplikaci PrestaShop jsou již tyto výrazy přeloženy. Pokud ale používáte nějakou nestandardní šablonu, je možné, že ne všechny výrazy budou v češtině. V tomto případě je nutné si v administraci aplikace PrestaShop v sekci Lokalizace > Překlady > Upravit překlady vyhledat a upravit příslušné typy překladů. Například se bude jednat o typ překladu s názvem Front office translations, na stránce s tímto typem překladů pak stačí kliknout na volbu Rozbalit vše a pomocí zkratky CTRL+F vyhledat a upravit výrazy, které potřebujete změnit.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz