Právě je 10 kvě 2021 10:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Počítání konverzí zboží seznam.cz
PříspěvekNapsal: 04 říj 2011 19:18 

Registrován:
14 srp 2011 11:54
Příspěvky:
23
Dobrý den, prosím o radu, zažádal jsem firmu seznam o reklamu na proklik, vše OK, ale musím přidat HTML kód, ale nevím kam a jak. Kód mám. Děkuji
Toto mi napsal seznam:
Pro počítání konverzí prodejů na Vašem e-shopu je nutné, abyste na stránku, zobrazující se po odeslání objednávky, přidali níže uvedený HTML kód.

V části src je uvedena URL směřující na Zboží.cz, která Vám zaručí zaznamenání konverze pro následné statistiky prodejů.

Níže uvedený kód neměňte, pokud si nejste jisti významem změn.

Kód na stránku potvrzující objednávku....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - počítání konverzí zboží seznam.cz
PříspěvekNapsal: 05 říj 2011 09:56 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7926
Dobrý den,

kód přidejte do souboru themes/prestashop/order-confirmation.tpl (pokud používáte standardní šablonu). Jedná se o šablonu stránky POTVRZENÍ OBJEDNÁVKY, která se zobrazuje na konci procesu objednávky zboží.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Počítání konverzí zboží seznam.cz
PříspěvekNapsal: 28 bře 2014 11:18 
Uživatelský avatar

Registrován:
17 dub 2011 21:36
Příspěvky:
54
Dobrý den,

mohu poprosit o radu, jak do e-shopu implementovat parametr, který na zbozi.cz bude odesílat cenu a ID objednávky? Mám PS 1.5.6

Zde kopírují ze zbozi.cz:
Citace:
Volitelně lze URL výše uvedeného kódu doplnit o parametry "price" a "uniqueId"

Volitelné parametry:
price - cena objednávky v korunách (desetinné číslo oddělené tečkou)
uniqueId - unikátní ID objednávky v e-shopu (řetězec)

Příklad:
<iframe src="http://www.zbozi.cz/action/42182/conversion?chsum=xxxxx==&price=999&uniqueId=obj123465" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" style="position:absolute; top:-3000px; left:-3000px; width:1px; height:1px; overflow:hidden;"></iframe>


Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Počítání konverzí zboží seznam.cz
PříspěvekNapsal: 28 bře 2014 20:15 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pro částku použijte {total_paid} a pro objednávku {order_name}.
Celý kód by potom mohl vypadat například takto:

Kód:
<iframe src="http://www.zbozi.cz/action/42182/conversion?chsum=xxxxx==&price={total_paid}&uniqueId={order_name}" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" style="position:absolute; top:-3000px; left:-3000px; width:1px; height:1px; overflow:hidden;"></iframe>
.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Počítání konverzí zboží seznam.cz
PříspěvekNapsal: 28 bře 2014 21:53 
Uživatelský avatar

Registrován:
17 dub 2011 21:36
Příspěvky:
54
Tak s Vámi upraveným kodem se bohužel po odeslání objednávky zobrazí bílá stránka. Ale objednávka se vytvoří.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Počítání konverzí zboží seznam.cz
PříspěvekNapsal: 29 bře 2014 19:57 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

do souboru vyzkoušejte vložit tento kód:

Kód:
<iframe src="http://www.zbozi.cz/action/42182/conversion?chsum=xxxxx==&price={$total}&uniqueId={$id_order}" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" style="position:absolute; top:-3000px; left:-3000px; width:1px; height:1px; overflow:hidden;"></iframe>
.

Pokud se Vám zobrazí taková chyba, tak se v administračním systému Vaší domény podívejte do error logu stránek za posledních pár hodin. Z error logu by mělo být patrné, o jaký problém se jedná.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Počítání konverzí zboží seznam.cz
PříspěvekNapsal: 26 zář 2017 17:08 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
200
Dobrý den, je možné vložit konverzní kod do šablony z administračního prostředí PS nebo je nutné stáhnout šablonu z hostingu, upravit ji a znovu nahrát?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Počítání konverzí zboží seznam.cz
PříspěvekNapsal: 27 zář 2017 09:31 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7926
Dobrý den,

vložení bez manuální úpravy šablony je možné jen pomocí modulu. K dispozici jsou např. tyto moduly:


_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz