Právě je 11 kvě 2021 02:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Po změně řazení zboží web nepracuje
PříspěvekNapsal: 12 dub 2015 22:15 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 10:21
Příspěvky:
45
Zdravím, prosím o pomoc. Při změně řazení v administraci, kde jsem měl řazení podle názvu sestupně, jsem změnil na vzestupně a ouha...administrace i web naskočí, ale když kliknu na jakoukoliv kategorii, zobrazí se bílá stránka, nevíte někdo, co s tím prosím? Žádnou jinou změna nastavení jsem nedělal dnes.

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po změně řazení zboží web nepracuje
PříspěvekNapsal: 12 dub 2015 22:17 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Treba pozrieť error log.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po změně řazení zboží web nepracuje
PříspěvekNapsal: 12 dub 2015 22:39 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 10:21
Příspěvky:
45
V Logs žádná chyba není


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po změně řazení zboží web nepracuje
PříspěvekNapsal: 12 dub 2015 22:39 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 10:21
Příspěvky:
45
Aha na C4, mrknu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po změně řazení zboží web nepracuje
PříspěvekNapsal: 12 dub 2015 22:42 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 10:21
Příspěvky:
45
[Sun Apr 12 21:44:59 2015] [error] [client xx.xx.xx.xx] PHP Fatal error: Uncaught --> Smarty Compiler: Syntax error in template "/data/www/sbiras.cz/www.sbiras.cz/themes/default-bootstrap/category.tpl" on line 95 "{elseif $category->id}" unclosed {else} tag <-- , referer: http://sbiras.cz/cs/5-haleru/647-5-haleru-1932.html

Čili se něco pokazilo v templátu asi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po změně řazení zboží web nepracuje
PříspěvekNapsal: 13 dub 2015 07:48 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Ano. Vyzerá to tak, asi by som skusil prepisat category.tpl originálom.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po změně řazení zboží web nepracuje
PříspěvekNapsal: 13 dub 2015 08:39 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 10:21
Příspěvky:
45
V samotném souboru to není, jeho přepsání bohužel nepomohlo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po změně řazení zboží web nepracuje
PříspěvekNapsal: 13 dub 2015 11:41 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 10:21
Příspěvky:
45
Tak už se to nahodilo, asi ještě k tomu cache nebo co :) no není to jednoduchý, díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po změně řazení zboží web nepracuje
PříspěvekNapsal: 13 dub 2015 12:27 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

pokud provádíte nějaké změny související se šablonami, tak v administraci aplikace PrestaShop v sekci Nástroje > Výkon > Smarty musíte mít volbu Kompilace šablony nastavenou na Překompilovat šablony, pokud byly soubory zaktualizovány nebo Vynucená kompilace. Jinak se změny neprojeví. A nebo druhou možností je opět v sekci Nástroje > Výkon kliknout vpravo nahoře na tlačítko Vyčistit mezipaměť. Tím smažete původní soubory šablony uložené v mezipaměti a znovu se vytvoří nové.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz