Právě je 26 zář 2017 02:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Odstranění textu v patičce
PříspěvekNapsal: 28 srp 2017 09:11 
C4 zákazník

Registrován:
18 dub 2017 13:03
Příspěvky:
6
Dobrý den,
jak odstraním z patičky webu text "vše o Prestashop"? viz příloha


Přílohy:
Zápatí.jpg
Zápatí.jpg [ 11.43 KiB | Zobrazeno 259 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Odstranění textu v patičce
PříspěvekNapsal: 28 srp 2017 09:29 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6183
Dobrý den,

řešení naleznete v tématu PrestaShop - Úprava patičky webu.

Dotazy se v diskuzním fóru často opakují, takže před vytvořením nového tématu, prosím, vždy nejdříve zkuste použít hledání ve fóru.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Odstranění textu v patičce
PříspěvekNapsal: 28 srp 2017 12:31 
C4 zákazník

Registrován:
18 dub 2017 13:03
Příspěvky:
6
Dobrý den,

omlouvám se, asi bych potřeboval nějaký jednoduchý návod. Kde naleznu themes/vašešablona?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Odstranění textu v patičce
PříspěvekNapsal: 28 srp 2017 12:38 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6183
Dobrý den,

dle screenshotu nejspíše používáte verzi 1.6, takže úpravu proveďte na FTP serveru v souboru /themes/default-bootstrap/footer.tpl.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Odstranění textu v patičce
PříspěvekNapsal: 29 srp 2017 11:55 
C4 zákazník

Registrován:
18 dub 2017 13:03
Příspěvky:
6
I když přes průzkumníka Windows se na FTP dostanu nemohu nic upravovat? Je možné mi patičku jednoduše odstranit? HTML bohužel neumím. Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Odstranění textu v patičce
PříspěvekNapsal: 29 srp 2017 12:11 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6183
Dobrý den,

zkopírujte si soubor na lokální počítač, proveďte jeho editaci (např. pomocí textového editoru PSPad) a zkopírujte zpět na FTP server. Pokud byste měl problém zkopírovat soubor pomocí klasického průzkumníka Windows, tak použijte jiného FTP klienta.

My podobné úpravy neprovádíme, takže jestli si na úpravu netroufáte, můžete se obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři
PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz