Právě je 17 črc 2019 01:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nezmení sa kód produktu
PříspěvekNapsal: 11 dub 2019 10:49 
C4 zákazník

Registrován:
05 dub 2019 12:06
Příspěvky:
9
Zdravím

Mám taký problém. Vytvorím produkt, kde chcem napr. po týždni zmeniť/upraviť produktový kod.

Tento kód v back office zmením, ale vo front office mi ukazuje stále pôvodný.

Viete mi poradiť ako to zmením, lebo nechce sa mi vytvárať každý produkt nanovo.

Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezmení sa kód produktu
PříspěvekNapsal: 11 dub 2019 11:10 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

v administraci se tedy změna projeví, ale přímo v obchodě ne? Nepomůže ani obnovíte stránky produktu v internetovém prohlížeči (klávesa F5), případně aktualizace cache prohlížeče? Také můžete zkusit vyčištit mezipamět samotné aplikace PrestaShop - "Nástroje > Výkon > Vyčistit mezipaměť".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezmení sa kód produktu
PříspěvekNapsal: 11 dub 2019 11:24 
C4 zákazník

Registrován:
05 dub 2019 12:06
Příspěvky:
9
Práveže som toto už skúšal a nepomohlo aj internetovy prehliadač aj vyčistit medzipamat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezmení sa kód produktu
PříspěvekNapsal: 11 dub 2019 11:52 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

to je divné. A určitě se změna kódu projevila i v administraci aplikace PrestaShop? Vložte sem (příp. do pole Název domény/URL adresa) adresu stránky produktu a kód, který by se měl zobrazit.

Nebo abyste nemusel produkt znovu vytvářet, tak ho můžete duplikovat. To lze buď přímo v sekci "Katalog > Produkty" kliknutím na šipku vedle tlačítka Editovat a dále na Duplikovat, nebo nahoře v editaci produktu kliknutím na tlačítko Duplikovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezmení sa kód produktu
PříspěvekNapsal: 11 dub 2019 13:35 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
627
Nepoužíváte nějaký modul pro stránkovou cache? Page Cache nebo podobný?

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezmení sa kód produktu
PříspěvekNapsal: 11 dub 2019 14:51 
C4 zákazník

Registrován:
05 dub 2019 12:06
Příspěvky:
9
tuk66 píše:
Nepoužíváte nějaký modul pro stránkovou cache? Page Cache nebo podobný?



Nie nepouživam nič podobné


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezmení sa kód produktu
PříspěvekNapsal: 11 dub 2019 14:52 
C4 zákazník

Registrován:
05 dub 2019 12:06
Příspěvky:
9
Radek Plašil píše:
Dobrý den,

to je divné. A určitě se změna kódu projevila i v administraci aplikace PrestaShop? Vložte sem (příp. do pole Název domény/URL adresa) adresu stránky produktu a kód, který by se měl zobrazit.

Nebo abyste nemusel produkt znovu vytvářet, tak ho můžete duplikovat. To lze buď přímo v sekci "Katalog > Produkty" kliknutím na šipku vedle tlačítka Editovat a dále na Duplikovat, nebo nahoře v editaci produktu kliknutím na tlačítko Duplikovat.


Práveže keď ho aj zduplikujem tak vo front office stále kopíruje pôvodný produktový kod


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezmení sa kód produktu
PříspěvekNapsal: 11 dub 2019 15:30 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

ještě jste zapomněl reagovat na mé první dva dotazy:

Radek Plašil píše:
A určitě se změna kódu projevila i v administraci aplikace PrestaShop? Vložte sem (příp. do pole Název domény/URL adresa) adresu stránky produktu a kód, který by se měl zobrazit.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezmení sa kód produktu
PříspěvekNapsal: 11 dub 2019 21:16 
C4 zákazník

Registrován:
05 dub 2019 12:06
Příspěvky:
9
Radek Plašil píše:
Dobrý den,

ještě jste zapomněl reagovat na mé první dva dotazy:

Radek Plašil píše:
A určitě se změna kódu projevila i v administraci aplikace PrestaShop? Vložte sem (příp. do pole Název domény/URL adresa) adresu stránky produktu a kód, který by se měl zobrazit.


Jasné zmena kodu sa prejavi iba v administracii. Domena je. www.naseslovenske.com.

Produkt napr. https://www.naseslovenske.com/tricka/12 ... ratke.html

kod by sa mal zobrazit: panske_kratke


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezmení sa kód produktu
PříspěvekNapsal: 12 dub 2019 08:46 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
627
Nebude to spíš v šabloně? V kódu vidím:

Kód:
<span class="editable" itemprop="sku" content="panske_kratke">TNSVKPANSKE</span>

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz