Právě je 15 kvě 2021 00:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nelze načíst moduly po upgrade na 1.6.1.0
PříspěvekNapsal: 21 říj 2015 19:04 
C4 zákazník

Registrován:
13 říj 2015 17:20
Příspěvky:
5
Dobrý den,

po upgrade PS 1.6.0.6 na 1.6.1.0 (balíček ze stránek C4) přestala fungovat záložka modules s následující chybou.

Citace:
[PrestaShopDatabaseException]

Can't DROP 'id_attribute'; check that column/key exists


ALTER TABLE `ps_layered_product_attribute` ADD PRIMARY KEY (`id_attribute`, `id_product`), DROP KEY `id_attribute`, ADD UNIQUE KEY `id_attribute_group` (`id_attribute_group`,`id_attribute`,`id_product`)

at line 765 in file classes/db/Db.php
760. WebserviceRequest::getInstance()->setError(500, '[SQL Error] '.$this->getMsgError().'. From '.(isset($dbg[3]['class']) ? $dbg[3]['class'] : '').'->'.$dbg[3]['function'].'() Query was : '.$sql, 97);
761. }
762. elseif (_PS_DEBUG_SQL_ && $errno && !defined('PS_INSTALLATION_IN_PROGRESS'))
763. {
764. if ($sql)
765. throw new PrestaShopDatabaseException($this->getMsgError().'<br /><br /><pre>'.$sql.'</pre>');
766.
767. throw new PrestaShopDatabaseException($this->getMsgError());
768. }
769. }
770.
DbCore->displayError - [line 418 - classes/db/Db.php] - [1 Arguments]
DbCore->query - [line 578 - classes/db/Db.php] - [1 Arguments]
DbCore->execute - [line 22 - modules/blocklayered/upgrade/install-2.0.8.php] - [1 Arguments]
upgrade_module_2_0_8 - [line 493 - classes/module/Module.php] - [1 Arguments]
ModuleCore->runUpgradeModule - [line 1449 - controllers/admin/AdminModulesController.php]
AdminModulesControllerCore->initContent - [line 180 - classes/controller/Controller.php]
ControllerCore->run - [line 373 - classes/Dispatcher.php]
DispatcherCore->dispatch - [line 54 - admin/index.php]


Děkuji za pomoc
Martin Linek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze načíst moduly po upgrade na 1.6.1.0
PříspěvekNapsal: 22 říj 2015 17:05 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

upravte si na FTP serveru v souboru config/defines.inc.php řádek:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', true);
na tvar:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', false);

Pak přejděte v administraci aplikace PrestaShop do sekce "Moduly a Služby" a u modulu "Blok Filtrování zboží dle parametrů [Layered navigation block]" klikněte na možnost Obnovit původní (příp. modul odinstalujte a znovu nainstalujte).

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze načíst moduly po upgrade na 1.6.1.0
PříspěvekNapsal: 22 říj 2015 18:11 
C4 zákazník

Registrován:
13 říj 2015 17:20
Příspěvky:
5
Děkuji, funguje


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz