Právě je 16 črc 2019 14:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - nefunkční Homepage v mobilní verzi
PříspěvekNapsal: 06 čer 2017 23:09 

Registrován:
06 čer 2017 22:52
Příspěvky:
10
Dobrý večer, nasem eshopu se nezobrazuje zadna z homepage (celkem 3) v mobilni verzi. V Pc i tabletu je vse ok, v mobilu neni ani jedna z techto stranek viditelna, naskakuje hned nabidka kategorii. Zakazane zobrazeni nemáme. Nemate nejakou jednoduchou radu co s tim? ;-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nefunkční Homepage v mobilní verzi
PříspěvekNapsal: 06 čer 2017 23:09 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 12:44
Příspěvky:
223
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nefunkční Homepage v mobilní verzi
PříspěvekNapsal: 12 čer 2017 08:05 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
627
Jaká je adresa shopu? Můžeme se na to podívat? Je šablona responzivní?

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nefunkční Homepage v mobilní verzi
PříspěvekNapsal: 12 čer 2017 09:45 

Registrován:
06 čer 2017 22:52
Příspěvky:
10
www.vaky-pytle.cz
Sablona by mela byt spravna, alespon me o tom presvedcovali - typ bazien, verze 1.0. Pouzivame Prestashop 1.6.1.4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nefunkční Homepage v mobilní verzi
PříspěvekNapsal: 12 čer 2017 09:55 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
627
Možná by stačilo vypnout mobilní verzi šablony. Zkouším to s malou šířkou stránky na PC a vše se zobrazuje. Ale to nebude mobilní verze šablony, jen se obsah responzivně přeskupí. Tak to má být.

Pozn. V desktop verzi je na úvodní straně obří prázdné místo pod menu. To jsou nějaké bloky nabízené tou šablonou a evidentně nic neobsahují, jen zabírají místo.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nefunkční Homepage v mobilní verzi
PříspěvekNapsal: 12 čer 2017 09:59 

Registrován:
06 čer 2017 22:52
Příspěvky:
10
Vypnout mobilni verzi jsem zkouselajako prvni, nic se nezmeni


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nefunkční Homepage v mobilní verzi
PříspěvekNapsal: 12 čer 2017 10:09 

Registrován:
06 čer 2017 22:52
Příspěvky:
10
Problem se tyka vyhradne zobrazeni homepage, coz ostatne uvidite pokud mate moznost srovnani zobrazeni v PC a mobilu. Ostatni bloky se zdaji v poradku.Aktualne jsem kompletne vypnula mobilni sablonu. Vliv na zobrazení to skutecne nema, homepage se stale zobrazuje jen v pc a tabletu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nefunkční Homepage v mobilní verzi
PříspěvekNapsal: 12 čer 2017 10:28 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
627
Nebude to nějak souviset s tím mobilem? Já na Androidu úvodní stránku vidím.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nefunkční Homepage v mobilní verzi
PříspěvekNapsal: 12 čer 2017 11:22 

Registrován:
06 čer 2017 22:52
Příspěvky:
10
Ted jsem to proverovala na trech ruznych telefonech, vse Android. Homepage viditelne jsou, ale pouze pokud telefon prenastavim do modu - "vyzadat verzi pro PC". Coz samozrejme bezny uzivatel neudela.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nefunkční Homepage v mobilní verzi
PříspěvekNapsal: 14 čer 2017 10:41 

Registrován:
06 čer 2017 22:52
Příspěvky:
10
Pokud menim nastaveni sablony (z bazien na default), reaguje na to vse. Tedy mobil, tablet i pc. Pokud menim konfiguraci zobrazeni - viditelne pro mobil/tablet/pc, reaguje zmenou zobrazeni jen tablet a pc. Mobil zustava stejny at je zobrazeni zapnute nebo vypnute a homepage proste nezobrazuje. Nejaky napad?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz