Právě je 24 úno 2021 23:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nastavení skladem/nedostupné hromadně
PříspěvekNapsal: 09 pro 2013 18:34 

Registrován:
02 lis 2013 16:15
Příspěvky:
8
Dobrý den,

dá se někde globálně nastavit, aby u všech produktů bylo napsáno skladem, pokud je skladem a u všech, kde není skladem, aby se zobrazovalo např.: 1-4 týdny?
Napadlo mne doimportovat ještě sloupec k textu, který není skladem, ale bojím se, abych tím importem nesmazal produktu (nevím jestli se při importu samotného sloupce doimportují věci, které tam chybí, nebo ne)

Díky
Karel Mareš


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nastavení skladem/nedostupné hromadně
PříspěvekNapsal: 10 pro 2013 17:39 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

toto oznámení můžete měnit u jednotlivých produktů v záložce Katalog > Produkty. U produktu klikněte na Upravit a přejděte na záložku Množství. Zde si upravte položky Zobrazovaný text, pokud je skladem a Zobrazovaný text, když není skladem, ale je povoleno objednat dle Vašich představ.

Pokud to chcete změnit hromadně u všech produktů, tak to je možné například spuštěním příkazu v databázi. Přihlašte se do databáze pomocí phpMyAdmin. V menu si vyberte databázi, ve které máte nainstalovanou aplikaci PrestaShop, nahoře klikněte na SQL a vložte tam následující příkaz:
Kód:
update ps_product_lang SET available_now = 'Zboží je skladem'
.
Tento příkaz je nutné upravit tak, že si změníte prefix tabulky ps_ na ten, který používáte. Pokud používáte tento základní prefix tabulek, tak nic měnit nemusíte. Potom si upravte text Zboží je skladem na vlastní a klikněte na Proveď. Tím se u všech produktů, které jsou skladem začne zobrazovat text Zboží je skladem.

Po vykonání příkazu znovu klikněte na SQL a vložte tam tento příkaz:
Kód:
update ps_product_lang SET available_later = 'Zboží není skladem'
.
Zde je zase nutné upravit prefix ps_ a změnit text. Až změny provedete, tak klikněte na Proveď. Tím se u všech produktů, které nejsou skladem bude zobrazovat informace Zboží není skladem.

Tento příkaz změní text hromadně jen u produktů, které jsou už přidané. Pokud přidáte další produkty, tak je nutné, abyste příkaz spustil znovu, aby se změna projevila i u nových produktů.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nastavení skladem/nedostupné hromadně
PříspěvekNapsal: 14 pro 2013 20:57 

Registrován:
02 lis 2013 16:15
Příspěvky:
8
Díky, aplikoval jsem a funguje :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz