Právě je 24 lis 2017 01:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Multistore - Přidávání produktů ve skupinách
PříspěvekNapsal: 07 zář 2017 09:35 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 17:52
Příspěvky:
18
Dobrý den,
mám v multistore 2 skupiny obchodů a chci aby v jedné skupině byly sdílené produkty a ve druhé skupině sdílené jiné produkty. Jakým způsobem mám produkty zadávat? Mám se přihlásit jako normálně do administrace pod hlavní doménou, nastavit jeden obchod z dané skupiny a vkládat produkty? Nebo je třeba se do administrace přihlásit pod některou z domén v dané skupině?
Zkoušel jsem to různými způsoby, ale nerozumím tomu principu. Navíc pokud zadám cenu u produktů a chci zadat množství na skladě (které se musí zadat takto komplikovaně: Zvolit obchod ->Detail produktu -> Zvolit skupinu obchodů, která je v jiném případě zašedlá ->Zadat množství), tak se mi vymažou ceny.
Děkuji za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Multistore - Přidávání produktů ve skupinách
PříspěvekNapsal: 07 zář 2017 13:59 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
433
U kategorie se dá nastavit najednou, v kterých obchodech je povolená. To je ideální způsob.

Produkt je možné separátně povolit/zakázat v každém obchodu - což je dost pracné.

U množství skladem také záleží na tom, jestli skupina obchodů sdílí skladové množství. To se nastavuje jen při vytváření skupiny a pak to nelze změnit. Viz http://doc.prestashop.com/display/PS16/ ... shop+group

_________________
EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Multistore - Přidávání produktů ve skupinách
PříspěvekNapsal: 07 zář 2017 14:20 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 17:52
Příspěvky:
18
Sdílení skladového množství mám nastaveno tak, že mám 2 skupiny obchodů a každá z nich sdílí mezi sebou skladové množství.

Doteď jsem každý produkt zakazoval/povoloval pro jednotlivé obchody. Jednodušší by tedy bylo vytvořit v každé skupině obchodů odlišnou kategorii a v Produkty -> Asociace dát každý produkt do příslušné kategorie?
Jak se ale potom správně přidává produkt? Mám být přihlášen do administrace pod hlavní doménou a produkt vložit pod volbou Všechny obchody do kategorie, která přísluší pouze té skupině obchodů, ve které ho chci mít?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři
PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz