Právě je 24 lis 2017 01:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Možnost zadat množství hned z náhledu?
PříspěvekNapsal: 16 říj 2017 13:44 
C4 zákazník

Registrován:
08 úno 2017 09:16
Příspěvky:
16
Dobrý den,
dá se nějak prosím nastavit, aby šlo zadat množství už z náhledu produktu místo klikání na detail?
Zatím to funguje tak, že po přejetí myší nad produktem se zobrazí tlačítko k přidání do košíku, ale je přednastaveno 1 ks ale rád bych, kdyby si zákazník mohl zadat množství bez otvírání detailního náhledu a vracení se zpět při výběru jiných produktů ...
Posílám současný náhled pro ilustraci.
předem děkuji za tipy,
Josef Molnár


Přílohy:
kategorie.jpg
kategorie.jpg [ 199.34 KiB | Zobrazeno 326 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Možnost zadat množství hned z náhledu?
PříspěvekNapsal: 16 říj 2017 15:02 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6277
Dobrý den,

nastavit to bohužel nelze, ale můžete si upravit zdrojový kód aplikace. V oficiálním diskuzním fóru v tématu [Tutorial] quantity field in category view (product listing) PrestaShop 1.6 naleznete odkaz na návod a případně další úpravy od komunity. Pokud si s úpravou nebudete vědět rady, tak se můžete obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

Další možností je zakoupení některého z dostupných modulů, např. Quick Add to Cart Products Combinations with Quantity.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Možnost zadat množství hned z náhledu?
PříspěvekNapsal: 23 říj 2017 10:01 
C4 zákazník

Registrován:
08 úno 2017 09:16
Příspěvky:
16
děkuji, zkusíme to :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Možnost zadat množství hned z náhledu?
PříspěvekNapsal: 23 říj 2017 12:32 
C4 zákazník

Registrován:
08 úno 2017 09:16
Příspěvky:
16
Dobré odpoledne,
ještě raz dík, šlo to ... rád bych na tuto úroveň doplnil i info o počtu skladem. Předpokládám, že úpravou v šabloně "product-list" dopíšu "Skladem" a proměnnou s počtem? Poradili byste mi prosím co, jak a kam dopsat?
Přikládám obrázek a pro představu bych rád pod řádek "Gaston, 30088 KACENKA, 1.j." nechal zobrazit stejným písmem Skladem a počet...
Josef


Přílohy:
Clipboard02.jpg
Clipboard02.jpg [ 83.92 KiB | Zobrazeno 239 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Možnost zadat množství hned z náhledu?
PříspěvekNapsal: 24 říj 2017 12:07 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6277
Dobrý den,

ano, pro zobrazení počtu skladem stačí ve stejném souboru přidat na požadovanou pozici proměnnou:
Kód:
{$product.quantity}

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři
PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz