Dobrý den,
rád bych docílil zobrazování více variant jednoho produktu na detailu tohoto produktu.
Zcela ideálním výsledkem by bylo něco jako tabulka variant, které spočívají v rozdílných množstvích a množstevních slevách. Tedy vznik tabulky na detailu produktu:
1 kus ... 300 Kč/ks ... Počet kusů 1 +- ... Celkem 300 Kč ... Koupit 2 kusy ... 290 Kč/ks ... Počet kusů 1+- ... Celkem 580 Kč ... Koupit 6 kusů ... 270 Kč/ks ... Počet kusů 1 +- ... Celkem 1620 Kč ... Koupit
Při přidávání kusů se přidává po "násobcích" tedy po 1, 2 respektive 6ti kusech.
Je možné, že se tohoto nastavení dá docílit pomocí produktových kombinací, ale nebyl jsem schopen to zprovoznit v alespoň přibližné podobě k tomu, co popisuji. Pokud totiž vytvořím množstevní kombinace, nepočítá se mi korektně dopad na ceny. Případně slevy.
Pokoušel jsem se vytvořit Kombinaci "Sada:" a Hodnoty "1 kus", "2 kusy" a "6 kusů", pak si nejsem jistý, jestli mám pro hodnoty zvolit minimální množství - to ale pak nereflektuje přidávání "po násobcích" a nebo naopak nechat minimální množství na hodnotě 1, pak se ale při volbě "Sada: 2 kusy" a vložení do košíku logicky cena (po množstevní slevě) nevynásobí 2x.
Zkoušel jsem nakonec i pro každou hodnotu manuálně přepočítat cenu - snížit cenu za kus o množstevní slevu a naopak zvýšit celkovou cenu o počet produktů navíc * cena produktu po slevě, pak ale zase narážím na problémy s počítáním slev - slevy opět nereflektují "počet kusů" a navíc v tomto modelu je problém se zásobami - dejme tomu, že mám skladem 6 kusů, pokud si někdo koupí 6 kusů Presta to vidí jako samostatnou variantu a nadále logicky zobrazuje, že pořád zbývá 6 jednotlivých kusů na skladě...
Nedaří se mi pro to ani najít modul - můžete mi s tím prosím zkusit poradit?
Díky moc a s pozdravem
JZ
|