Právě je 09 dub 2020 19:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Jak upravit šablony e-mailu
PříspěvekNapsal: 24 dub 2012 16:27 

Registrován:
24 dub 2012 16:09
Příspěvky:
19
Zdravim, nevim jak upravit sablony - pridala jsem novy stav objednavky - pripraveno k osobnimu odberu, ale zadna ze sablon tomu neodpovida, a nevim jak nejakou upravit/napsat si svoji vlastni.

Diky, Kimmi1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - jak upravit šablony e-mailu
PříspěvekNapsal: 24 dub 2012 18:38 

Registrován:
11 črc 2011 15:43
Příspěvky:
140
Dobrý den,

BO -> Tools -> translations -> vyberte "emailové šablony" -> upravte dle libosti


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak upravit šablony e-mailu
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2012 16:33 

Registrován:
24 dub 2012 16:09
Příspěvky:
19
Diky moc, jen jeste jedna drobnost, ukaze to dlouhou stranku s ruznymi e-maily, od kazdeho tam je verze .html a pod ni .txt . Ja to musela zmenit v .html verzi, jinak to nefungovalo. Takze doporucuju nechavat si to v .txt jako vlastni back-up v pripade problemku ;-)

Narazila jsem ale na dalsi problem, pri poslani mailu s obnovenim hesla (zapomenute heslo) mi to posle mail s odkazem na prihlasovaci stranku, ale ten odkaz neni zivy, musim ho prekopirovat do vyhledavaciho radku (ted nevim jak tomu spravne rict).

mate s tim nekdo zkusenost?

diky, Kimmi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak upravit šablony e-mailu
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2012 11:27 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
01 lis 2011 15:02
Příspěvky:
746
Dobrý den.

Použití šablony HTML nebo TXT je dáno nastavením v Administrace > Preferences > E-mail. Pokud nastavíte posílání obou formátů, zobrazí se to, co upřednostňuje přijemcův e-mailový klient. Pokud tedy posíláte oba formáty, je nutno upravit obě šablony, přestože Váš klient zobrazuje jen jednu variantu a změny v druhé šabloně se u Vás neprojeví.

Pokud jde o neživý odkaz v šabloně, náprava není složitá:
V Administrace > Tools > translations vyberte Překlady emailových šablon a stiskněte českou vlaječku. V nové stránce si najděte šablonu password.
V ní na řádku "Nyní můžete objednat na našem internetovém obchodě: {shop_url}" označte {shop_url}.
Poté v nástrojích nad editačním oknem zvolte Insert/edit link (ikonka řetězu - druhý řádek, odprostředka mírně vpravo), v nově otevřeném okénku vložte do řádku Link URL text {shop_url} a stiskněte Update.
Poté nechte uložit změny a problém je vyřešen.

_________________
Adam Chyský
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak upravit šablony e-mailu
PříspěvekNapsal: 06 kvě 2012 14:22 

Registrován:
24 dub 2012 16:09
Příspěvky:
19
No, skoro se mi to podarilo, jen skoro na konci, kdyz jsem dala utvorit link, tak v .txt to slo hladce, lae v .html se mi v tom okne co chce potvrdit link neukazala zadna URL adresa, a myslim ze ta je promenna, takze natvrdo ji tam asi dat nema cenu, a nevim jak ji utvorit jinak.

DIky moc, Kimmi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak upravit šablony e-mailu
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2012 12:20 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
01 lis 2011 15:02
Příspěvky:
746
Dobrý den.

Adresu není nutno potvrdit, ale vložit ji tam kde chybí. Link má být právě to {shop_url} - tato proměnná vloží do odkazu adresu Vašeho webshopu.

_________________
Adam Chyský
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak upravit šablony e-mailu
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2012 15:33 

Registrován:
24 dub 2012 16:09
Příspěvky:
19
Dekuji, povedlo se, jen ten odkaz co jste psal ze mam zadat je na hlavni stranku a ne na prihlaseni, tak jsem tam zkusila dat to {url} , a ono to klaplo.

Dekuji pekne, pekny den, Kim


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak upravit šablony e-mailu
PříspěvekNapsal: 14 kvě 2012 09:45 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
01 lis 2011 15:02
Příspěvky:
746
Dobrý den.

Zmiňovala jste se o nutnosti překopírovat v mailu napsanou adresu do prohlížeče a v šabloně tohoto mailu v mojí testovací instalaci chyběl právě tento odkaz, proto jsem uvedl postup, jak ho oživit.
Pokud se ale podařilo šablonu upravit k Vaší spokojenosti, pak je vše v pořádku.

_________________
Adam Chyský
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz