Právě je 14 kvě 2021 22:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Jak odstranit "Skladem"
PříspěvekNapsal: 16 črc 2013 12:54 

Registrován:
16 črc 2013 12:49
Příspěvky:
36
:) Dobrý deň, chcem sa spýtať či neviete ako zmazať toto /v prílohe/ za odpovede dakujem


Přílohy:
pomoc.PNG
pomoc.PNG [ 38.27 KiB | Zobrazeno 1876 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak odstranit "Skladem"
PříspěvekNapsal: 16 črc 2013 13:09 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

je třeba nutná úprava zdrojového kódu. Je třeba upravit soubor themes/šablona/product-list.tpl a zde najít a odstranit řádek

Kód:
{if isset($product.available_for_order) && $product.available_for_order && !isset($restricted_country_mode)}<span class="availability">{if ($product.allow_oosp || $product.quantity > 0)}{l s='Available'}{elseif (isset($product.quantity_all_versions) && $product.quantity_all_versions > 0)}{l s='Product available with different options'}{else}{l s='Out of stock'}{/if}</span>{/if}
. Potom změny uložte.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak odstranit "Skladem"
PříspěvekNapsal: 16 črc 2013 13:14 

Registrován:
16 črc 2013 12:49
Příspěvky:
36
Ja to tam neviem nájsť môžte my to prosím nájsť a dať preč dakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak odstranit "Skladem"
PříspěvekNapsal: 16 črc 2013 13:15 

Registrován:
16 črc 2013 12:49
Příspěvky:
36
pošlem vám to na mail


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak odstranit "Skladem"
PříspěvekNapsal: 16 črc 2013 13:16 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jaká je adresa Vašich stránek a používaná verze PrestaShop?

Tato úprava je určena pro verzi 1.5.4.1

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak odstranit "Skladem"
PříspěvekNapsal: 16 črc 2013 13:16 

Registrován:
16 črc 2013 12:49
Příspěvky:
36
www.damave.sk mám 1.5.3.1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak odstranit "Skladem"
PříspěvekNapsal: 16 črc 2013 13:19 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

v této verzi je úprava kódu stejná. Je ale možné, že Vámi používaná šablona je upravená a tento řádek neobsahuje. Vložte zde do tagu code obsah souboru product-list.tpl.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak odstranit "Skladem"
PříspěvekNapsal: 16 črc 2013 13:21 

Registrován:
16 črc 2013 12:49
Příspěvky:
36
aha
Kód:
2007-2012 PrestaShop
*
* NOTICE OF LICENSE
*
* This source file is subject to the Academic Free License (AFL 3.0)
* that is bundled with this package in the file LICENSE.txt.
* It is also available through the world-wide-web at this URL:
* http://opensource.org/licenses/afl-3.0.php
* If you did not receive a copy of the license and are unable to
* obtain it through the world-wide-web, please send an email
* to license@prestashop.com so we can send you a copy immediately.
*
* DISCLAIMER
*
* Do not edit or add to this file if you wish to upgrade PrestaShop to newer
* versions in the future. If you wish to customize PrestaShop for your
* needs please refer to http://www.prestashop.com for more information.
*
*  @author PrestaShop SA <contact@prestashop.com>
*  @copyright  2007-2012 PrestaShop SA
*  @license    http://opensource.org/licenses/afl-3.0.php  Academic Free License (AFL 3.0)
*  International Registered Trademark & Property of PrestaShop SA
*}

{if isset($products)}
   <!-- Products list -->
   <ul id="product_list" class="clear">
   {foreach from=$products item=product name=products}
      <li class="ajax_block_product {if $smarty.foreach.products.first}first_item{elseif $smarty.foreach.products.last}last_item{/if} {if $smarty.foreach.products.index % 2}alternate_item{else}item{/if} clearfix">
         <div class="left_block">
            {if isset($comparator_max_item) && $comparator_max_item}
               <p class="compare">
                  <input type="checkbox" class="comparator" id="comparator_item_{$product.id_product}" value="comparator_item_{$product.id_product}" {if isset($compareProducts) && in_array($product.id_product, $compareProducts)}checked="checked"{/if} />
                  <label for="comparator_item_{$product.id_product}">{l s='Select to compare'}</label>
               </p>
            {/if}
         </div>
         <div class="center_block">
            <a href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" class="product_img_link" title="{$product.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}">
               <img src="{$link->getImageLink($product.link_rewrite, $product.id_image, 'home_default')}" alt="{$product.legend|escape:'htmlall':'UTF-8'}" {if isset($homeSize)} width="{$homeSize.width}" height="{$homeSize.height}"{/if} />
               {if isset($product.new) && $product.new == 1}<span class="new">{l s='New'}</span>{/if}
            </a>
            <h3><a href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" title="{$product.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}">{$product.name|escape:'htmlall':'UTF-8'|truncate:35:'...'}</a></h3>
            <p class="product_desc"><a href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" title="{$product.description_short|strip_tags:'UTF-8'|truncate:360:'...'}" >{$product.description_short|strip_tags:'UTF-8'|truncate:360:'...'}</a></p>
         </div>
         <div class="right_block">
            {if isset($product.on_sale) && $product.on_sale && isset($product.show_price) && $product.show_price && !$PS_CATALOG_MODE}<span class="on_sale">{l s='On sale!'}</span>
            {elseif isset($product.reduction) && $product.reduction && isset($product.show_price) && $product.show_price && !$PS_CATALOG_MODE}<span class="discount">{l s='Reduced price!'}</span>{/if}
            {if (!$PS_CATALOG_MODE AND ((isset($product.show_price) && $product.show_price) || (isset($product.available_for_order) && $product.available_for_order)))}
            <div class="content_price">
               {if isset($product.show_price) && $product.show_price && !isset($restricted_country_mode)}<span class="price" style="display: inline;">{if !$priceDisplay}{convertPrice price=$product.price}{else}{convertPrice price=$product.price_tax_exc}{/if}</span><br />{/if}
               {if isset($product.available_for_order) && $product.available_for_order && !isset($restricted_country_mode)}<span class="availability">{if ($product.allow_oosp || $product.quantity > 0)}{l s='Available'}{elseif (isset($product.quantity_all_versions) && $product.quantity_all_versions > 0)}{l s='Product available with different options'}{else}{l s='Out of stock'}{/if}</span>{/if}
            </div>
            {if isset($product.online_only) && $product.online_only}<span class="online_only">{l s='Online only!'}</span>{/if}
            {/if}
            {if ($product.id_product_attribute == 0 || (isset($add_prod_display) && ($add_prod_display == 1))) && $product.available_for_order && !isset($restricted_country_mode) && $product.minimal_quantity <= 1 && $product.customizable != 2 && !$PS_CATALOG_MODE}
               {if ($product.allow_oosp || $product.quantity > 0)}
                  {if isset($static_token)}
                     <a class="button ajax_add_to_cart_button exclusive" rel="ajax_id_product_{$product.id_product|intval}" href="{$link->getPageLink('cart',false, NULL, "add&amp;id_product={$product.id_product|intval}&amp;token={$static_token}", false)}" title="{l s='Add to cart'}"><span></span>{l s='Add to cart'}</a>
                  {else}
                     <a class="button ajax_add_to_cart_button exclusive" rel="ajax_id_product_{$product.id_product|intval}" href="{$link->getPageLink('cart',false, NULL, "add&amp;id_product={$product.id_product|intval}", false)}" title="{l s='Add to cart'}"><span></span>{l s='Add to cart'}</a>
                  {/if}                  
               {else}
                  <span class="exclusive"><span></span>{l s='Add to cart'}</span><br />
               {/if}
            {/if}
            <a class="button lnk_view" href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" title="{l s='View'}">{l s='View'}</a>
         </div>
      </li>
   {/foreach}
   </ul>
   <!-- /Products list -->
{/if}


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak odstranit "Skladem"
PříspěvekNapsal: 16 črc 2013 13:23 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

Váš soubor tento kód obsahuje. Upravil jsem Vám ho, teď tento zdrojový kód nahraďte tím původním:

Kód:
{*

*2007-2012 PrestaShop
* NOTICE OF LICENSE
*
* This source file is subject to the Academic Free License (AFL 3.0)
* that is bundled with this package in the file LICENSE.txt.
* It is also available through the world-wide-web at this URL:
* http://opensource.org/licenses/afl-3.0.php
* If you did not receive a copy of the license and are unable to
* obtain it through the world-wide-web, please send an email
* to license@prestashop.com so we can send you a copy immediately.
*
* DISCLAIMER
*
* Do not edit or add to this file if you wish to upgrade PrestaShop to newer
* versions in the future. If you wish to customize PrestaShop for your
* needs please refer to http://www.prestashop.com for more information.
*
*  @author PrestaShop SA <contact@prestashop.com>
*  @copyright  2007-2012 PrestaShop SA
*  @license    http://opensource.org/licenses/afl-3.0.php  Academic Free License (AFL 3.0)
*  International Registered Trademark & Property of PrestaShop SA
*}

{if isset($products)}
   <!-- Products list -->
   <ul id="product_list" class="clear">
   {foreach from=$products item=product name=products}
      <li class="ajax_block_product {if $smarty.foreach.products.first}first_item{elseif $smarty.foreach.products.last}last_item{/if} {if $smarty.foreach.products.index % 2}alternate_item{else}item{/if} clearfix">
         <div class="left_block">
            {if isset($comparator_max_item) && $comparator_max_item}
               <p class="compare">
                  <input type="checkbox" class="comparator" id="comparator_item_{$product.id_product}" value="comparator_item_{$product.id_product}" {if isset($compareProducts) && in_array($product.id_product, $compareProducts)}checked="checked"{/if} />
                  <label for="comparator_item_{$product.id_product}">{l s='Select to compare'}</label>
               </p>
            {/if}
         </div>
         <div class="center_block">
            <a href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" class="product_img_link" title="{$product.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}">
               <img src="{$link->getImageLink($product.link_rewrite, $product.id_image, 'home_default')}" alt="{$product.legend|escape:'htmlall':'UTF-8'}" {if isset($homeSize)} width="{$homeSize.width}" height="{$homeSize.height}"{/if} />
               {if isset($product.new) && $product.new == 1}<span class="new">{l s='New'}</span>{/if}
            </a>
            <h3><a href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" title="{$product.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}">{$product.name|escape:'htmlall':'UTF-8'|truncate:35:'...'}</a></h3>
            <p class="product_desc"><a href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" title="{$product.description_short|strip_tags:'UTF-8'|truncate:360:'...'}" >{$product.description_short|strip_tags:'UTF-8'|truncate:360:'...'}</a></p>
         </div>
         <div class="right_block">
            {if isset($product.on_sale) && $product.on_sale && isset($product.show_price) && $product.show_price && !$PS_CATALOG_MODE}<span class="on_sale">{l s='On sale!'}</span>
            {elseif isset($product.reduction) && $product.reduction && isset($product.show_price) && $product.show_price && !$PS_CATALOG_MODE}<span class="discount">{l s='Reduced price!'}</span>{/if}
            {if (!$PS_CATALOG_MODE AND ((isset($product.show_price) && $product.show_price) || (isset($product.available_for_order) && $product.available_for_order)))}
            <div class="content_price">
               {if isset($product.show_price) && $product.show_price && !isset($restricted_country_mode)}<span class="price" style="display: inline;">{if !$priceDisplay}{convertPrice price=$product.price}{else}{convertPrice price=$product.price_tax_exc}{/if}</span><br />{/if}
               
            </div>
            {if isset($product.online_only) && $product.online_only}<span class="online_only">{l s='Online only!'}</span>{/if}
            {/if}
            {if ($product.id_product_attribute == 0 || (isset($add_prod_display) && ($add_prod_display == 1))) && $product.available_for_order && !isset($restricted_country_mode) && $product.minimal_quantity <= 1 && $product.customizable != 2 && !$PS_CATALOG_MODE}
               {if ($product.allow_oosp || $product.quantity > 0)}
                  {if isset($static_token)}
                     <a class="button ajax_add_to_cart_button exclusive" rel="ajax_id_product_{$product.id_product|intval}" href="{$link->getPageLink('cart',false, NULL, "add&amp;id_product={$product.id_product|intval}&amp;token={$static_token}", false)}" title="{l s='Add to cart'}"><span></span>{l s='Add to cart'}</a>
                  {else}
                     <a class="button ajax_add_to_cart_button exclusive" rel="ajax_id_product_{$product.id_product|intval}" href="{$link->getPageLink('cart',false, NULL, "add&amp;id_product={$product.id_product|intval}", false)}" title="{l s='Add to cart'}"><span></span>{l s='Add to cart'}</a>
                  {/if}                 
               {else}
                  <span class="exclusive"><span></span>{l s='Add to cart'}</span><br />
               {/if}
            {/if}
            <a class="button lnk_view" href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" title="{l s='View'}">{l s='View'}</a>
         </div>
      </li>
   {/foreach}
   </ul>
   <!-- /Products list -->
{/if}

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak odstranit "Skladem"
PříspěvekNapsal: 16 črc 2013 13:29 

Registrován:
16 črc 2013 12:49
Příspěvky:
36
Funguje to ďakujem vám veľmi pekne


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz