Právě je 24 kvě 2019 02:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Heureka - Nefunkční URL adresy obrázků ve feedu
PříspěvekNapsal: 01 čer 2015 22:43 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
197
Dobrý den,
registroval jsem eshop na heurece a vygeneroval xml feed v modulu zboží a po ověření ze strany heureka jsme dostal informaci o problému s obrázky - na dané URL adrese se zobrazují prázdné stránky.
Děkuji za radu co s tím.
T.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Heureka - Nefunkční URL adresy obrázků ve feedu
PříspěvekNapsal: 02 čer 2015 14:23 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7122
Dobrý den,

pravděpodobně pouze máte nastavený špatný formát obrázků pro XML feed. Takže v sekci Moduly > Moduly přejděte do konfigurace modulu Zboží a v části Základní nastavení vyberte v seznamu Velikosti obrázků rozměr obrázku, který chcete použít pro Heureka (např. medium_default). Nastavení potvrďte tlačítkem Uložit změnu. Pak přegenerujte XML feed a bude vše v pořádku. Ověřit si to případně můžete přímo v XML feedu, kde stačí ověřit adresu obrázků u tagu IMGURL.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Heureka - Nefunkční URL adresy obrázků ve feedu
PříspěvekNapsal: 14 kvě 2019 20:45 
C4 zákazník

Registrován:
15 led 2014 13:51
Příspěvky:
88
Dobrý den, prosím info, kde přegeneruji XML feed - zjistila jsem, že se mi také nezobrazují na heuréce obrázky, děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Heureka - Nefunkční URL adresy obrázků ve feedu
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2019 09:19 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7122
Dobrý den,

URL adresu skriptu pro vygenerování feedu naleznete v konfiguraci modulu. Pro manuální přegenerování stačí adresu spustit v internetovém prohlížeči. A nebo pokud máte nastavené automatické spouštění skriptu pomocí cronu (v administraci domény v sekci Crony), tak by se Vám měl feed přegenerovat při dalším spuštění.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz