Právě je 16 led 2021 12:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Chyba Property CMS->content is not valid
PříspěvekNapsal: 16 bře 2014 12:20 

Registrován:
11 úno 2013 21:28
Příspěvky:
14
Ahoj
chtěl bych se zeptat koleg má na stránkách katalog a ten bych chtěl sdílet
když jsem si to dal sdílet přes média/real media tak při uložení mi vyskočila hláška
[PrestaShopException]

Property CMS->content is not valid
at line 878 in file classes/ObjectModel.php

872.
873. $message = $this->validateField($field, $value, $id_lang);
874. if ($message !== true)
875. {
876. if ($die)
877. throw new PrestaShopException($message);
878. return $error_return ? $message : false;
879. }
880. }
881. }

a nevím kde mohu dělat chybu,
Prosím o radu pokud někomu nastal podobný problém.

Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba Property CMS->content is not valid
PříspěvekNapsal: 20 bře 2014 10:32 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7815
Dobrý den,

tato chyba znamená, že v obsahu CMS stránky máte nepovolený text (správné zobrazení chyby se dá ošetřit tímto způsobem). Takže v administraci aplikace PrestaShop v sekci Konfigurace > Základní nastavení přepněte volbu Povolit iframe v polích HTML na Ano. Pak Vám půjde CMS stránka uložit i s kódem pro sdílení obsahu.

Každopádně Vaše stránky nejsou umístěny na Webhostingu C4, pro který je fórum určeno. Bohužel není v našich silách řešit i dotazy zákazníků všech ostatních hostingových společností. Takže s dalšími dotazy se obracejte na podporu Vašeho hostingu. Pokud se chcete stát naším zákazníkem a získat tak kvalitní podporu a hosting pro aplikaci PrestaShop, učinit tak můžete zde.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba Property CMS->content is not valid
PříspěvekNapsal: 20 bře 2014 12:31 

Registrován:
11 úno 2013 21:28
Příspěvky:
14
Děkuji
je to tak už mi to funguje.

Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba Property CMS->content is not valid
PříspěvekNapsal: 21 bře 2014 11:25 

Registrován:
17 úno 2014 15:51
Příspěvky:
7
super vědět, že právě takhle tam dostanu i-frame. super pane Plašil. moudrá hlavička


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz