Právě je 24 led 2021 06:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Chyba aktualizace produktů na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 10 lis 2016 15:53 

Registrován:
10 lis 2016 15:48
Příspěvky:
6
Dobrý den,
na stránce http://sdekor.cz/ se neaktualizují produkty (Nejnovější, populární), zkoušel jsem vymazat cookies, ale je to stále nefunkční.

Děkuji za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba aktualizace produktů na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 10 lis 2016 15:53 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 11:44
Příspěvky:
137
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba aktualizace produktů na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 11 lis 2016 10:11 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
643
Jaká je to verze PrestaShopu? Starší verze 1.6 měly problém s cache, kdy se po aktualizaci produktu cache nesmazala a vypadalo to, jako že k žádné změně nedošlo.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba aktualizace produktů na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 11 lis 2016 20:04 

Registrován:
10 lis 2016 15:48
Příspěvky:
6
Dobrý den,
děkuji za odpověď, ano, je to verze 1.6.1.4., v nastavení cache mam cashe povolené. Zkoušel jsem Prestu aktualizovat, ale zas se vyskytl problém, že u produktů nešel psát popisek, tak jsem to musel vrátit.

Děkuji a s pozdravem,
J.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba aktualizace produktů na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 14 lis 2016 07:36 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
643
"Nešel psát popisek?" V administraci produktů?

Poslední verze 1.6.1.9 řeší hodně problémů. Dal bych jí šanci.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba aktualizace produktů na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 14 lis 2016 10:33 

Registrován:
10 lis 2016 15:48
Příspěvky:
6
Děkuji za odpověď,
Ano, kolonka popis u jednotlivých produktu byla "disable". Ale mozna jsem pri aktualizaci nepostupoval zcela spravne. Použil jsem modul "aktualizace kliknutím". Doporučil by jste mi kroky, kterými bych se mel pri aktualizaci držet, abych nic nezanedbal?

Děkuji vám.
J.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba aktualizace produktů na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 14 lis 2016 10:40 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
643
To mi nepřijde jako nějaký problém upgradu. A pokud přesto, nemělo by být těžké to spravit. Nejedná se o Multistore?

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba aktualizace produktů na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 14 lis 2016 10:46 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
643
Možná by to taky mohl být ten známý problém s Chrome. Zkuste administrovat v jiném prohlížeči.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba aktualizace produktů na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 22 lis 2016 13:50 

Registrován:
10 lis 2016 15:48
Příspěvky:
6
Nejedná se o multistore, v příloze posílám obrázek s chybou po aktualizaci.

Děkuji Vám za pomoc.


Přílohy:
Poznámka: Obrázek s chybou
popisek.png
popisek.png [ 42.21 KiB | Zobrazeno 574 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba aktualizace produktů na hlavní stránce
PříspěvekNapsal: 22 lis 2016 13:52 

Registrován:
10 lis 2016 15:48
Příspěvky:
6
Zkoušel jsem i ve firefoxu


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz