Právě je 18 kvě 2021 00:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - chyba 500 při zobrazení detailu produktu
PříspěvekNapsal: 14 úno 2017 11:50 
C4 zákazník

Registrován:
09 úno 2017 11:54
Příspěvky:
3
Dobrý den,

na eshopu se mi přestaly zobrazovat detaily produktu - hlásí to chybu 500. Zobrazení kategorií i podkategorií funguje normálně, pokud však kliknu na jakýkoliv produkt, otevře se mi bílá stránka/http error 500. Zákazníci si nyní nemohou nic objednat.

Zkoušela jsem vypnout a zapnout přátelské URL adresy, upravit .htaccess soubor, odinstalovat modul, který jsme včera aktualizovali, ale stále nic.

Prosím o radu. Děkuji moc.

Bartošová


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - chyba 500 při zobrazení detailu produktu
PříspěvekNapsal: 14 úno 2017 14:36 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
649
Co ukáže nastavení ladícího módu?

if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) {
define('_PS_MODE_DEV_', true);
}

V souboru /config/defines.inc.php.

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - chyba 500 při zobrazení detailu produktu
PříspěvekNapsal: 14 úno 2017 15:18 
C4 zákazník

Registrován:
09 úno 2017 11:54
Příspěvky:
3
Je mi to líto, ale řádky, které jste uvedl, v souboru nemohu najít (přesné znění).

V souboru se mi objevuje:

/* Debug only */
if (isset($_GET['profiling'])) {
defined('_PS_DEBUG_PROFILING_') || define('_PS_DEBUG_PROFILING_', true);
} elseif (isset($_GET['debug'])) {
defined('_PS_MODE_DEV_') || define('_PS_MODE_DEV_', true);
} elseif (isset($_GET['no_debug'])) {
defined('_PS_MODE_DEV_') || define('_PS_MODE_DEV_', false);

Jsou to řádky, které mám změnit?

Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - chyba 500 při zobrazení detailu produktu
PříspěvekNapsal: 14 úno 2017 15:30 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
649
Pak je stačí přidat na začátek toho souboru.

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz