Právě je 27 úno 2020 02:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.7 - Po kliknutí na "Webový provoz a SEO" chyba 500
PříspěvekNapsal: 11 led 2020 17:00 
C4 zákazník

Registrován:
30 kvě 2011 11:46
Příspěvky:
109
Zdravím,

nainstaloval jsem znovu u Vás katalog pivovaru https://pivo.pivovarantos.cz v prestashop 1.7

jakmile kliknu na webový provoz a seo, tak to hodí hlášku 500 Internal Server Error

chybový výpis v příloze.

můžete mi prosím poradit kde je problém?

Děkuji

Vít Martinec


Přílohy:
chyby.docx [13.08 KiB]
10 krát
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Po kliknutí na "Webový provoz a SEO" chyba 500
PříspěvekNapsal: 13 led 2020 09:38 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7445
Dobrý den,

zkuste v sekci "Nástroje > Výkon" promazat paměť aplikace pomocí tlačítka "Vyčistit mezipaměť". Jedná se tedy o čistou instalaci? Jakou verzi aplikace PrestaShop používáte? Otestoval jsem funkčnost na poslední verzi 1.7.6.2 a na žádný problém jsem nenarazil.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Po kliknutí na "Webový provoz a SEO" chyba 500
PříspěvekNapsal: 13 led 2020 09:59 
C4 zákazník

Registrován:
30 kvě 2011 11:46
Příspěvky:
109
Dobrý den,

Verze PrestaShopu: 1.7.6.0

vyčištění jsem provedl několikrát.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Po kliknutí na "Webový provoz a SEO" chyba 500
PříspěvekNapsal: 13 led 2020 10:48 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7445
Dobrý den,

ještě jste zapomněl odpovědět na dotaz, jestli se jedná o čistou instalaci? Podobné problémy se totiž vyskytovaly po aktualizaci aplikace. Zkuste v sekci "Nástroje > Výkon > Režim ladění (debugovací)" zapnout "Režim ladění (debugovací)". Měl by se Vám místo chyby 500 zobrazit detailnější popis problému. Případně se pak podívejte do logu přímo na FTP serveru ve složce /var/logs/.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Po kliknutí na "Webový provoz a SEO" chyba 500
PříspěvekNapsal: 14 led 2020 08:13 
C4 zákazník

Registrován:
30 kvě 2011 11:46
Příspěvky:
109
Dobrý den,

log v příloze

S pozdravem

Vít Martinec


Přílohy:
log.txt [108.04 KiB]
11 krát
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Po kliknutí na "Webový provoz a SEO" chyba 500
PříspěvekNapsal: 14 led 2020 11:02 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7445
Dobrý den,

na problémové stránce se Vám po aktivaci ladícího režimu nezobrazilo žádné hlášení?

A jedná se o čistou instalaci (již se ptám potřetí)? A pokud ne, tak kdy se začal problém projevovat?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Po kliknutí na "Webový provoz a SEO" chyba 500
PříspěvekNapsal: 14 led 2020 13:28 
C4 zákazník

Registrován:
30 kvě 2011 11:46
Příspěvky:
109
Dobrý den,

není to čistá instalace, je to přeneseno z jiné domény, je to základní šablona. v logu administrace je jen varování:

Level Channel Message
INFO
13:25:21
request Matched route "admin_performance".
Show context
WARNING
13:25:22
translation Translation not found.
Show context
WARNING
13:25:22
translation Translation not found.
Show context
WARNING
13:25:22
translation Translation not found.
Show context
WARNING
13:25:22
translation Translation not found.
Show context
WARNING
13:25:22
translation Translation not found.
Show context
WARNING
13:25:22
translation Translation not found.
Show context
WARNING
13:25:22
translation Translation not found.
Show context

Log messages generated by using features marked as deprecated.

Time Channel Message
07:44:34
- Enabling the "sensio_framework_extra.router.annotations" configuration is deprecated since version 5.2. Set it to false and use the "Symfony\Component\Routing\Annotation\Route" annotation from Symfony itself.
Show context Show trace


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Po kliknutí na "Webový provoz a SEO" chyba 500
PříspěvekNapsal: 14 led 2020 13:30 
C4 zákazník

Registrován:
30 kvě 2011 11:46
Příspěvky:
109
Ještě doplním, že problém se objevil hned po nahrání na c4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Po kliknutí na "Webový provoz a SEO" chyba 500
PříspěvekNapsal: 14 led 2020 13:34 
C4 zákazník

Registrován:
30 kvě 2011 11:46
Příspěvky:
109
omlouvám se, špatně jsem se podíval chyb tam je viz příloha


Přílohy:
log.pdf [418.26 KiB]
12 krát
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Po kliknutí na "Webový provoz a SEO" chyba 500
PříspěvekNapsal: 14 led 2020 14:44 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7445
Dobrý den,

pravděpodobně se jedná o stejný problém. Po aktualizaci aplikace chybí v tabulce ps_admin_filter pole filter_id, takže ho zkuste přidat spuštěním následujícího SQL příkazu v databázi:
Kód:
ALTER TABLE `ps_admin_filter` ADD `filter_id` INT NOT NULL ;

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz