Právě je 27 kvě 2024 10:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.7 - Hromadná změna zobrazení parametru stavu produktu
PříspěvekNapsal: 21 bře 2024 17:12 
C4 zákazník

Registrován:
16 bře 2016 13:08
Příspěvky:
53
Dobrý den, s přechodem na verzi 1.7 je (alespoň v naší šabloně Nuevo) defaultně skrytý parametr stav produktu (condition). Aby byl viditelný je nutné jej povolit na úrovni jednotlivých produktů (screen 1). Lze to udělat nějak hromadně pro všechny produkty? Našel jsem návod kde se v classes editoval soubor product.php -
z "public $show_condition = false;" na public $show_condition = true; bohužel to nezafungovalo. Manuálně to změnit jde, a je to viditelné (screen 2). Samotná pozice toho stavu je nevyhovující, ale to již spíše budeme řešit přes tvůrce šablony.
Děkuji za odpověď


Přílohy:
screen 2.jpg
screen 2.jpg [ 285.99 KiB | Zobrazeno 237 krát ]
screen 1.jpg
screen 1.jpg [ 123.27 KiB | Zobrazeno 237 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Hromadná změna zobrazení parametru stavu produktu
PříspěvekNapsal: 22 bře 2024 12:13 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8509
Dobrý den,

hromadnou změnu nastavení u všech produktů můžete provést pomocí příkazu v databázi. Na adrese https://mysql.nazev-vasi-domeny.cz se přihlaste do databáze (např. pomocí aplikace PhpMyAdmin). V levém menu klikněte na název databáze a zobrazí se Vám její tabulky. Pak v horním menu přejděte na záložku SQL a do části "Spustit SQL dotaz(y) na databázi ..." vložte následující řádky:
Kód:
UPDATE ps_product SET show_condition = 1;
UPDATE ps_product_shop SET show_condition = 1

Pokud u tabulek používáte jiný prefix než ps_, tak ho u obou tabulek ps_product a ps_product_shop před spuštěním upravte. Následně klikněte na tlačítko Proveď.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Hromadná změna zobrazení parametru stavu produktu
PříspěvekNapsal: 22 bře 2024 16:11 
C4 zákazník

Registrován:
16 bře 2016 13:08
Příspěvky:
53
Funguje, děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Hromadná změna zobrazení parametru stavu produktu
PříspěvekNapsal: 22 bře 2024 16:28 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8509
Dobrý den,

výborně, děkuji za potvrzení řešení.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2024 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz