Právě je 21 lis 2018 10:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.7.2.4 - Modul pro fakturovanou částku bez DPH (VAT)
PříspěvekNapsal: 07 čer 2018 04:40 
C4 zákazník

Registrován:
07 čer 2018 04:13
Příspěvky:
1
Dobrý den,

mám různé skupiny zákazníků, které potřebuji rozlišit na další dvě podskupiny:

1. skupina - zakázníci, kterým je fakturována cena včetně DPH.
Standartní záležitost, bez problému.


2. skupina - zákazníci, kterým je fakturována cena bez DPH (VAT).
U této skupiny (jedná se o registrované plátce daně VAT ze zemí EU a o zákazníky-obchodníky mimo EU.
Hledám nějaký doplňující modul, který mi umožní v adresáři zákazníků, v adminu předvolbu, kdy nebude započítáváno VAT.

Prosím poraďte, děkuji.

S pozdravem
J. Knápek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.2.4 - Modul pro fakturovanou částku bez DPH (VAT)
PříspěvekNapsal: 08 čer 2018 12:35 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6849
Dobrý den,

pro starší verzi aplikace 1.6 je k zdarma k dispozici modul "Evropské DIČ [European VAT number]", ale pro novější verzi 1.7 bohužel ne. Takže buď můžete zkusit použít tento modul s úpravou pro novou verzi (viz toto diskuzní vlákno), nebo si budete muset pořídit nějaký placený modul určený pro novou verzi 1.7 (např. European VAT number).

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.2.4 - Modul pro fakturovanou částku bez DPH (VAT)
PříspěvekNapsal: 14 čer 2018 05:48 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
577
Verze 2.0.0 modulu "Evropské DIČ [European VAT number]" je zdarma a kompatibilní i s PS 1.7.

https://github.com/PrestaShop/vatnumber

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7.2.4 - Modul pro fakturovanou částku bez DPH (VAT)
PříspěvekNapsal: 15 čer 2018 08:29 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6849
Dobrý den,

děkujeme tuk66 za informaci. V tématu z oficiálního fóra se řeší stejný modul, ale jelikož je v něm uvedena i úprava, tak pravděpodobně na starších verzích (1.7.0.0 - 1.7.2.4) nefungoval zcela korektně. Takže pokud chcete modul použít na starší verzi, doporučuji ale jeho funkčnost důkladně prověřit. Otestoval jsem modul na aktuálně poslední verzi aplikace 1.7.3.3 a na ní jsem na žádný problém nenarazil.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz