Právě je 24 kvě 2019 01:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 14 lis 2014 22:36 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

děkujeme za uvedení řešení. Určitě se bude hodit i ostatním uživatelům.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 17 zář 2015 23:17 

Registrován:
17 zář 2015 23:07
Příspěvky:
3
Ahojte,
dost dobry modul je "Dual display of Tax included and Tax excluded prices", da sa kupit na prestashop addons markete. Mam ho otestovany a nie je ani moc drahy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 11 led 2016 17:28 
C4 zákazník

Registrován:
11 led 2016 17:17
Příspěvky:
11
Dobrý den, aktuálně už několi hodin řeším stejný problém. Potřebuji u vybraných produktů určených jen pro firmy zobrazit cenu bez dph (primárně) ale doplňkově vidět i tu s daní.
Nalezl jsem několik návodů jak to udělat, ale nejsem si jistý zda svedu úpravu zdrojového kódu, abych něco nez... Byl by někdo ochotný mi s úravou kodu pomoci?

Děkuji předem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 27 led 2016 18:56 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7122
Dobrý den,

pokud si na úpravu kódu netroufáte, můžete se obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje. A nebo si případně pořídit již zmíněný modul Dual display of Tax included and Tax excluded prices.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 22 bře 2017 17:58 
C4 zákazník

Registrován:
21 říj 2016 11:12
Příspěvky:
8
Dobrý den,
potřeboval bych stejnou úpravu akorát je problém, že nepoužívám default-bootstrap, ale koupenou šablonu.
Hledal jsem v tech souborech product-list.tpl a product.tpl stejné kody a nejsou tam.
Poradíte mi jak na to?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 23 bře 2017 11:13 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7122
Dobrý den,

bohužel takové nestandardní úpravy na míru jsou nad rámec naší podpory. Takže pokud si s úpravou kódu nevíte rady, obraťte se na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

Případně můžete zkusit kontaktovat přímo autora Vaší nestandardní šablony, jestli podobnou úpravu nemá k dispozici.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 18 bře 2019 11:12 

Registrován:
22 kvě 2015 11:44
Příspěvky:
5
Tento návod funguje, respektive fungoval ve verzi 1.6.0.14. Po aktualizaci na verzi 1.6.1.23 už funguje jen pro českou korunu. Pro euro to zobrazuje nesmyslnou částku.

CZK
Obrázek

EURO
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 22 dub 2019 12:37 

Registrován:
22 dub 2019 12:28
Příspěvky:
1
Zdravím,
jsem nový uživatel Prestahopu a teprve se vše učím, kda změnit uvedené zdrojové kódy? děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 23 dub 2019 10:34 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7122
Dobrý den,

v návodu máte vždy uvedeno, v jakém souboru máte úpravu provést. Například když se podíváte do prvního příspěvku tohoto tématu, tak u prvního kroku máte napsáno "1) úpravy souboru themes/default-bootstrap/product-list.tpl", takže úpravu musíte provést na FTP serveru v souboru themes/default-bootstrap/product-list.tpl.

Každopádně toto téma je již staré, takže postup nemusí být v nové verzi aplikace funkční. Pro zobrazení obou cen můžete případně použít některý z modulů, např. B2B Dual display of Tax included and Tax excluded price.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz