Právě je 04 pro 2020 12:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 14 lis 2014 21:36 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

děkujeme za uvedení řešení. Určitě se bude hodit i ostatním uživatelům.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 17 zář 2015 22:17 

Registrován:
17 zář 2015 22:07
Příspěvky:
3
Ahojte,
dost dobry modul je "Dual display of Tax included and Tax excluded prices", da sa kupit na prestashop addons markete. Mam ho otestovany a nie je ani moc drahy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 11 led 2016 16:28 
C4 zákazník

Registrován:
11 led 2016 16:17
Příspěvky:
11
Dobrý den, aktuálně už několi hodin řeším stejný problém. Potřebuji u vybraných produktů určených jen pro firmy zobrazit cenu bez dph (primárně) ale doplňkově vidět i tu s daní.
Nalezl jsem několik návodů jak to udělat, ale nejsem si jistý zda svedu úpravu zdrojového kódu, abych něco nez... Byl by někdo ochotný mi s úravou kodu pomoci?

Děkuji předem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 27 led 2016 17:56 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7757
Dobrý den,

pokud si na úpravu kódu netroufáte, můžete se obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje. A nebo si případně pořídit již zmíněný modul Dual display of Tax included and Tax excluded prices.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 22 bře 2017 16:58 
C4 zákazník

Registrován:
21 říj 2016 10:12
Příspěvky:
8
Dobrý den,
potřeboval bych stejnou úpravu akorát je problém, že nepoužívám default-bootstrap, ale koupenou šablonu.
Hledal jsem v tech souborech product-list.tpl a product.tpl stejné kody a nejsou tam.
Poradíte mi jak na to?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 23 bře 2017 10:13 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7757
Dobrý den,

bohužel takové nestandardní úpravy na míru jsou nad rámec naší podpory. Takže pokud si s úpravou kódu nevíte rady, obraťte se na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

Případně můžete zkusit kontaktovat přímo autora Vaší nestandardní šablony, jestli podobnou úpravu nemá k dispozici.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 18 bře 2019 10:12 

Registrován:
22 kvě 2015 10:44
Příspěvky:
5
Tento návod funguje, respektive fungoval ve verzi 1.6.0.14. Po aktualizaci na verzi 1.6.1.23 už funguje jen pro českou korunu. Pro euro to zobrazuje nesmyslnou částku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 22 dub 2019 11:37 

Registrován:
22 dub 2019 11:28
Příspěvky:
1
Zdravím,
jsem nový uživatel Prestahopu a teprve se vše učím, kda změnit uvedené zdrojové kódy? děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 23 dub 2019 09:34 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7757
Dobrý den,

v návodu máte vždy uvedeno, v jakém souboru máte úpravu provést. Například když se podíváte do prvního příspěvku tohoto tématu, tak u prvního kroku máte napsáno "1) úpravy souboru themes/default-bootstrap/product-list.tpl", takže úpravu musíte provést na FTP serveru v souboru themes/default-bootstrap/product-list.tpl.

Každopádně toto téma je již staré, takže postup nemusí být v nové verzi aplikace funkční. Pro zobrazení obou cen můžete případně použít některý z modulů, např. B2B Dual display of Tax included and Tax excluded price.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Zobrazení ceny s DPH a bez DPH
PříspěvekNapsal: 08 lis 2020 09:32 
C4 zákazník

Registrován:
08 led 2016 16:12
Příspěvky:
21
Dobrý den, implementoval jsem tento postup na web vše funguje ale s jednou chybou. Když v produktu navýším počet zakoupených ks tak se cena S DPH změní na nápis NaN,00Kč. Nesetkal se s tím někdo?


Přílohy:
chyba NaN.jpg
chyba NaN.jpg [ 14.44 KiB | Zobrazeno 76 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz