Právě je 06 kvě 2021 20:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Změnit "skladem" na "předobjednat"
PříspěvekNapsal: 27 bře 2017 11:04 
C4 zákazník

Registrován:
08 úno 2017 10:16
Příspěvky:
53
Dobrý den,
v Prestashopu jsem povolil objednání zásob, které nejsou skladem, protože taková objednávka je pro nás zprávou, že se má předobjednat.
V katalogu se zobrazují tyto produkty s tlačítkem "Skladem" ale to zase mate zákazníky, dá se prosím změnit text na tlačítku na něco jiného, třeba "Předobjednat"?
Děkuji,
Josef Molnár


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změnit "skladem" na "předobjednat"
PříspěvekNapsal: 27 bře 2017 12:19 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7924
Dobrý den,

přímo v editaci produktu přejděte na záložku Množství a dole v části "Dostupné nastavení" je pole "Zobrazovaný text, když není skladem, ale je povoleno objednat". A do něj vložte text, který chcete u produktu zobrazit.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změnit "skladem" na "předobjednat"
PříspěvekNapsal: 27 bře 2017 12:35 
C4 zákazník

Registrován:
08 úno 2017 10:16
Příspěvky:
53
Aha, ok, našel jsem, ale šlo by prosím nastavit to pro celý eshop na jednom místě?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změnit "skladem" na "předobjednat"
PříspěvekNapsal: 27 bře 2017 12:39 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7924
Dobrý den,

stejný dotaz se v diskuzním fóru již řešil v tématu PrestaShop 1.6 - Povoleno objednat - hromadná změna textu.

Dotazy se v diskuzním fóru často opakují, takže vždy nejdříve zkuste použít hledání ve fóru.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změnit "skladem" na "předobjednat"/vyřešeno
PříspěvekNapsal: 27 bře 2017 15:07 
C4 zákazník

Registrován:
08 úno 2017 10:16
Příspěvky:
53
Dobré odpoledne,
děkuji moc, už se to dle Vaší nápovědy podařilo upravit.
Děkuji a pěkně zdravím,
J.M.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změnit "skladem" na "předobjednat"
PříspěvekNapsal: 29 bře 2017 10:04 
C4 zákazník

Registrován:
08 úno 2017 10:16
Příspěvky:
53
Dobré dopoledne,
opět se vracím k původnímu dotazu. Doporučeným postupem šlo změnit místo "Skladem" na "Momentálně není, můžete objednat" - pondělí.
Dnes - středa - se po synchronizaci s Pohodou opět zobrazuje jen "Skladem", dá se to někde nastavit tak, aby to i zůstalo natrvalo?


Přílohy:
forum.jpg
forum.jpg [ 158.77 KiB | Zobrazeno 598 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změnit "skladem" na "předobjednat"
PříspěvekNapsal: 29 bře 2017 10:12 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7924
Dobrý den,

můstek pro propojení s Pohodou pravděpodobně tuto hodnotu při synchronizaci změní. Obraťte se tedy s dotazem na autora můstku, protože my ho nemáme k dispozici, takže jeho funkčnost neznáme.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Změnit "skladem" na "předobjednat"
PříspěvekNapsal: 06 dub 2017 09:05 
C4 zákazník

Registrován:
08 úno 2017 10:16
Příspěvky:
53
OK, dík. J.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz