Právě je 22 led 2021 14:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - PrestaCenter XML Export Free - Nastavení
PříspěvekNapsal: 10 říj 2016 14:26 
C4 zákazník

Registrován:
11 led 2016 16:17
Příspěvky:
11
Dobrý den,

měl bych dotaz k vytvoření feedu pro zboží.cz. Aktuálně mi seznam nedovolí přidat do jejich srovnávače své produkty, protože změnil strukturu feedu. Poradíte mi prosím modul, který tuto změnu již podporuje? Používal jsem přímo zboží.cz ale ten ani po aktualizaci požadovaný feed nevygeneruje.

více informací:

https://www.zbozi.cz/validace-feedu/

https://www.easy-shop.cz/novy-feed-pro-zbozicz

Díky za rady.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - PrestaCenter XML Export Free - Nastavení
PříspěvekNapsal: 11 říj 2016 01:26 

Registrován:
06 říj 2016 01:52
Příspěvky:
76
Inu, kdyby to nebyl můj modul, tak to asi pošlu hned bez přemýšlení, ale takhle nevím, jestli tím neporušuji nějaké podmínky fóra... Každopádně v jiných vláknech jsem viděl také doporučení na moduly, tak to snad bude OK...

Pokud není možno dávat odkazy (tématické) na svou práci, která řeší daný problém/dotaz, tak dejte, moderátoři, vědět a příště se zdržím reakce v tomto směru :)

Můj modul na export umí pracovat dle poslední specifikace zbozi/heureka/google:
https://psmoduly.cz/komplexni-xml-expor ... -6-1-5.htm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - XML feed pro nové Zboží.cz
PříspěvekNapsal: 11 říj 2016 08:30 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7825
Dobrý den,

pokud Váš modul tématicky souvisí s dotazem, tak na něj můžete odkazovat. Na fóru je inzerce zakázaná, ale nejedná se o inzerci tohoto typu. Takže odkazy na užitečné moduly můžete bez problému vkládat.

Přeji příjemný zbytek dne.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - XML feed pro nové Zboží.cz
PříspěvekNapsal: 12 říj 2016 09:15 
C4 zákazník

Registrován:
11 led 2016 16:17
Příspěvky:
11
Používal jsem free modul ale děkuji za odpoveď. Pokud se nenajde podobné řešení, budu muset sáhnout po placené verzi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - XML feed pro nové Zboží.cz
PříspěvekNapsal: 12 říj 2016 10:21 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7825
Dobrý den,

pokud jste používal modul PrestaCenter XML Export Free, tak ten umožňuje editaci šablon. Takže stačí, když si původní šablonu upravíte (příp. vytvoříte novou) dle Specifikace nového XML feedu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz