Právě je 20 črc 2019 15:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Vytvoření atributů pro motorové oleje
PříspěvekNapsal: 20 čer 2014 13:15 
C4 zákazník

Registrován:
28 dub 2014 11:53
Příspěvky:
21
Dobrý den prosím o radu, vím že v tématech už se to probíralo,ale moc v tom nevyznám, mám e-shop s motorovýma olejema a potřebuji přiřadit atributy k produktum,aby se dali filtrovat, např. 5w-30, 10w-40, pro vozidla vw, ford atd, nevim zda-li to mám nastavit ve vlastnostech produktu, nebo v atributech a kombinace atd. a jak to pak přiřadit k daným produktům. Děkuji za radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vytvoření atributů pro motorové oleje
PříspěvekNapsal: 20 čer 2014 20:26 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

v administraci v sekci Katalog > Atributy produktů můžete vytvořit nový atribut a k němu přidat další hodnoty (např. 5w-30, 10w-40...). V nastavení produktu v sekci Katalog > Produkty potom můžete u vybraného produktu v záložce Kombinace přidávat tyto atributy.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vytvoření atributů pro motorové oleje
PříspěvekNapsal: 23 čer 2014 11:09 
C4 zákazník

Registrován:
28 dub 2014 11:53
Příspěvky:
21
Dobrý den, ke každému produktu jsem nastavil dané atributy,nastavil jsem si rozdělení podle barvy, jak ale nastavím,aby se mi v levém sloupci zobrazili možnosti atributu,když zákazník např. klikne na Oleje Fuchs,aby se mu vlevo zobrazili možnosti jako 5w-30,10w-40 pak 1l,4l, 60l atd...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Vytvoření atributů pro motorové oleje
PříspěvekNapsal: 23 čer 2014 13:21 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

to si můžete nastavit například v konfiguraci modulu Blok Filtrování zboží dle parametrů. Potom bude zákazník moci filtrovat zboží podle těchto parametrů. V nastavení modulu potom stačí jen povolit/zakázat zvolené atributy. Ale podíval jsem se na Vaše stránky a vše se zobrazuje tak, jak požadujete, takže jste pravděpodobně problém již vyřešil.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz