Děkuji za velmi pohotovou odpověď.
Nevím jak je to možné, ale dělal jsem to stejným způsobem a nešlo mi to a najednou to šlo
Ještě bych od Vás chtěl poradit s údaji nutnými při registraci zákazníka.
Kliknu na pole Přihlásit se, objeví se mi pole Registrovat, nebo Už jste registrován?. Když se chci registrovat, napíši emailovou adresu, kliknu na Registrovat, tak se mi zobrazí údaje jako je: Jméno, Příjmení, Emailová adresa...., ale bohužel jsou zde pole, která nechci aby se mi zde zobrazovala např. Informace o Vaší společnosti, siret, ape, web, jméno, telefon, Přiřazení názvu adresy pro budoucí použití. Tyto údaje bych chtěl odstranit a nevím kde? Zkoušel jsem to přes Lokalizace - Země - Česká Republika - Editovat - a různě jsem měnil kolonku formáty adres, ale bez jakékoliv odezvy.
Dále bych se chtěl poradit, jak odstranit z produktů, které jsou buď na úvodní stránce, nebo přímo rozkliknu libovolnou kategorii a zobrazí se mi produkty. Když přejedu myší přes jakýkoliv produkt, tak se mi zobrazí možnost
Přidat do košíku. Tuto možnost jsem dal v sekci Konfigurace - Produkty - Zobrazit tlačítko "Přidat do košíku", když má produkt atributy - označím variantu NE a stále se zobrazuje možnost Přidat do košíku, když najedu na jakékoliv zboží. Chtěl bych Vás poprosit o radu, kde ikonku "Přidat do košíku" vypnu?
Děkuji za odpověď