Právě je 14 kvě 2021 09:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Smazané štítky se zobrazují jako prázdné
PříspěvekNapsal: 18 led 2016 00:08 
C4 zákazník

Registrován:
16 zář 2013 01:18
Příspěvky:
87
Dobrý den,
smazal jsem všechny štítky ale ve front office se zobrazují jako prázdné, můžete mi prosím poradit jak je vyčistit z databáze? Děkuji.
Příloha:
Snímek obrazovky 2016-01-17 v 23.09.03.png
Snímek obrazovky 2016-01-17 v 23.09.03.png [ 9.05 KiB | Zobrazeno 1202 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Smazané štítky se zobrazují jako prázdné
PříspěvekNapsal: 18 led 2016 12:05 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
649
Co přesně znamená "smazal jsem všechny štítky"?

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Smazané štítky se zobrazují jako prázdné
PříspěvekNapsal: 18 led 2016 12:36 
C4 zákazník

Registrován:
16 zář 2013 01:18
Příspěvky:
87
v administrace > katalog > štítky
jsem nějaké vytvořil, testoval a pak všechny smazal


Přílohy:
Snímek obrazovky 2016-01-18 v 11.37.51.png
Snímek obrazovky 2016-01-18 v 11.37.51.png [ 67.33 KiB | Zobrazeno 1190 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Smazané štítky se zobrazují jako prázdné
PříspěvekNapsal: 22 led 2016 19:04 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

mazání štítků obsahuje chybu, při které nedojde k odstranění všech záznamů z databáze. Doporučuji zvolit následující postup. Na adrese http://mysql.nazev-vasi.domeny.cz se přihlaste do databáze aplikace a smažte obsah tabulek ps_product_tag, ps_tag a ps_tag_count (příp. vasprefix_product_tag, vasprefix_tag a vasprefix_tag_count). Tím kompletně vyčistíte všechna data související se štítky. Případně je možné podle ID neexistujících štítků (sloupeček id_tag) smazat ze všech tabulek jen chybné záznamy. Pokud se Vám změna na stránkách neprojeví, tak v administraci aplikace PrestaShop v sekci "Nástroje > Výkon" promažte mezipaměť pomocí tlačítka "Vyčistit mezipaměť".

Budete-li potřebovat nějaký štítek opět smazat, tak než tvůrci aplikace chybu odstraní, doporučuji nejdříve přejít do editace štítku, zrušit všechna přiřazení a až pak štítek smazat. Při tomto postupu k chybě nedojde.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Smazané štítky se zobrazují jako prázdné
PříspěvekNapsal: 23 led 2016 12:20 
C4 zákazník

Registrován:
16 zář 2013 01:18
Příspěvky:
87
Dobrý den, děkuji. Tabulky jsem podle vašeho návrhu promazal, teď se ale nezobrazují žádné štítky - ani ty nově vytvořené.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Smazané štítky se zobrazují jako prázdné
PříspěvekNapsal: 23 led 2016 12:26 
C4 zákazník

Registrován:
16 zář 2013 01:18
Příspěvky:
87
beru zpět...nezobrazují se štítky které mají název složený z více slov, jednoslovné se zobrazují, je to tak správně?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Smazané štítky se zobrazují jako prázdné
PříspěvekNapsal: 25 led 2016 11:32 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

měly by se Vám zobrazit i víceslovné štítky. Pokud tomu tak není, tak v sekci "Nástroje > Výkon" vyzkoušejte promazat mezipaměť pomocí tlačítka "Vyčistit mezipaměť".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Smazané štítky se zobrazují jako prázdné
PříspěvekNapsal: 11 led 2017 12:11 
C4 zákazník

Registrován:
24 lis 2016 10:54
Příspěvky:
46
Dobrý den, mám podobný problém - smazal jsem jeden štítek, nyní se zobrazuje jako prázdný, jak ho odstraním z databáze, když nevím jeho ID?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Smazané štítky se zobrazují jako prázdné
PříspěvekNapsal: 11 led 2017 12:57 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

jak již bylo uvedeno v předchozím příspěvku, prohledejte (resp. porovnejte) obsah tabulek ps_product_tag, ps_tag a ps_tag_count dle ID (resp. čísla) ve sloupečku id_tag. V některých tabulkách se bude vyskytovat chybný záznam/řádek, který v ostatním tabulkách nebude, a tento záznam smažte.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Smazané štítky se zobrazují jako prázdné
PříspěvekNapsal: 11 led 2017 14:30 
C4 zákazník

Registrován:
24 lis 2016 10:54
Příspěvky:
46
Díky. Vymazal jsem id tag 2, byl všude, jen ne v ps_tag. Po smazání cache a překompilaci šablon OK.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz