Právě je 11 kvě 2021 19:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Pri editácii kategórie - chyba ID_Category
PříspěvekNapsal: 01 zář 2015 11:54 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Dobrý deň,

Začala sa mi v backoffice pri editovaní kategórie zobrazovať táto chyba a neviem si rady kde je problém. Error log je prázdny.

Vyskočí toto okno s popisom (Viď screen), a strom kategórii vyzerá tak ako na obrázku, proste nie je tam nič defaultne zvolené.

Strom sa dá rozklikať a určiť kategóriu, všetko sa správne uloží ale znova po otvorení je strom "prázdny" a treba ho rozklikať aby bolo vidieť kategórie.

Ďakujem za skorú pomoc


Přílohy:
kategoriechyba.png
kategoriechyba.png [ 41.64 KiB | Zobrazeno 733 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Pri editácii kategórie - chyba ID_Category
PříspěvekNapsal: 01 zář 2015 11:56 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Ešte som zabudol doplniť, že smarty cache som vymazal v backoffice aj na FTP cache/smarty/compile


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Pri editácii kategórie - chyba ID_Category
PříspěvekNapsal: 02 zář 2015 11:09 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

a nepoužíváte nějaký modul, který by měl vliv na funkčnost kategorií? Vyzkoušejte v sekci "Nástroje > Výkon > Režim ladění (debugovací)" přepnout volby "Zakázat neoriginální PrestaShop moduly" a "Zakázat všechna přepsání (overrides)" na Ano a uložte nastavení. A pak otestujte, jestli se problém opakuje. Tím vyloučíte, jestli chyba souvisí s nějakým modulem nebo přepsáním.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Pri editácii kategórie - chyba ID_Category
PříspěvekNapsal: 02 zář 2015 16:13 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Dobrý deň,

Pri vypnutí modulov sa chyba zobrazuje.
Pri vypnutí overrides sa chyba nezobrazila, takže problém je niekde tu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Pri editácii kategórie - chyba ID_Category
PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 10:39 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

nepředpokládám, že byste sám vytvářel nějaké úpravy pomocí overrides, protože o tom byste určitě věděl. Problém tedy bude v nějakém modulu, který souvisí i s kategoriemi produktů. Podobnou chybu způsoboval například modul Zboží pro generování XML feedů. Takže pokud ho používáte, vyzkoušejte ho odinstalovat. A ověřte, jestli se chyba opakuje.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Pri editácii kategórie - chyba ID_Category
PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 10:55 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Ďakujem za odpoveď, to by mohlo byť ono, ten som teraz inštaloval :) idem to skúsiť.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Pri editácii kategórie - chyba ID_Category
PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 10:56 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Trefa, tak je to ono :).
Ale ako to vyriešiť? Verzia bola 2.71


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Pri editácii kategórie - chyba ID_Category
PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 11:38 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

u předchozího problému pomohla jen odinstalace a opětovná instalace modulu, takže to vyzkoušejte. Případně se podívejte, jestli není k dispozici novější verze modulu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Pri editácii kategórie - chyba ID_Category
PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 12:36 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Ďakujem za pomoc, bohužiaľ nepomohlo preinštalovanie modulu. Vyriešil som to inak (Kúpa modulu)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz