Právě je 10 kvě 2021 10:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6 - Nezobrazuje se cena produktů
PříspěvekNapsal: 10 srp 2014 09:55 

Registrován:
17 úno 2012 20:46
Příspěvky:
6
Dobrý den, mám velký problém. můj web jsem přeinstaloval na novou verzi 1.6 a všiml jsem si že se mi zobrazuijí ceny správně na hlavní stránce. když kliknu na produkt tak se mi ukazuje cena 0.00 Kč. když produkt dám do košíku tak v košíku je cena normální jaká má být! Vše mám aktivované správně. Je ale zajímavé že když vytvořím nový produkt tak se mi cena zobrazuje normálně. děkuji za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nezobrazuje se cena produktů
PříspěvekNapsal: 10 srp 2014 12:38 

Registrován:
17 úno 2012 20:46
Příspěvky:
6
Tak už jsem nalezl jeden problém, který to děla. Problém jsou barvy neboli nastavení atributů!!!!!Produkty mají různé barvy, ale produkty které mají jednu barvu například bílou se mi nastavujou automaticky na 0.00 kč kupující neplatí za výběr barvy. Takže to popíšu v bodech

1) Bez nastavené barvy vše funguje
2) Když nastavím například bílou barvu, cena u produktu se mi neukáže například 199kč ale 0.00 kč avšak když produkt chci zakoupit v košíku mám cenu 199Kč.
3) Je zajímavé , že před update prestashopu vše fungovalo správně
4) Jak mám nastavit výchozí cenu u produktu, aniž by mi naskakovala 0.00 kč za výběr bíle barvy?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6 - Nezobrazuje se cena produktů
PříspěvekNapsal: 19 srp 2014 10:11 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

otestoval jsem to v nejnovější verzi 1.6.0.9 a vše bez problému funguje. Vyzkoušel jsem vytvořit testovací produkt, u kterého jsem nastavil pouze jednu barvu (bílou), nastavil ceny, informace a uložil. Cena se všude zobrazuje správně. Pokud nastavím více barev, tak se cena také zobrazuje.

Podle dostupných informací je Vaše šablona kompatibilní s verzemi 1.5.4, 1.5.5, 1.5.6, takže problém bude nejspíše ve Vaší nestandardní šabloně. Vyzkoušejte si, jestli se stejná chyba projevuje i v defaultní šabloně aplikace PrestaShop.

Každopádně Vaše stránky nejsou umístěny na Webhostingu C4, pro který je fórum určeno. Takže s dalšími dotazy se, prosím, obracejte na podporu Vašeho hostingu. Bohužel není v našich silách řešit i problémy zákazníků všech ostatních hostingových společností. Pokud se chcete stát naším zákazníkem a získat tak kvalitní podporu a hosting pro aplikaci PrestaShop, učinit tak můžete zde.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz