Právě je 05 bře 2021 13:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.1 - Obrázek do Top Horizontal Menu
PříspěvekNapsal: 08 črc 2015 13:47 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 19:40
Příspěvky:
235
Dobrý den, chtěl bych umístit klikací obrázek ( reklamu ) do rozbalovacího Top Horizontal Menu. Viděl jsem to v některých PS obchodech. Nemáte prosím tušení jak se to dělá?
Prošel jsem skoro všechny nastavení a nic jsem nenašel. Pravděpodobně na to bude nějaký modul.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1 - Obrázek do Top Horizontal Menu
PříspěvekNapsal: 09 črc 2015 15:55 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7873
Dobrý den,

standardně modul neumožňuje přidat klikací obrázek. Jednalo se vyloženě o klikací "hlavní" položku v menu, takže místo textu byl obrázek, nebo se obrázek zobrazil až po najetí na položku v menu? Můžete případně vložit odkaz na stránky, kde jste takové menu viděl?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1 - Obrázek do Top Horizontal Menu
PříspěvekNapsal: 09 črc 2015 16:38 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 19:40
Příspěvky:
235
Už nevím kde to bylo ale po najetí myši na menu se rozrolovala nabídka, kde byly jednotlivé kategorie a v pravo, kde byl volný prostor byl obrázek reklama na produkt, může být i obrázek hlavní kategorie.
Nemusí být nutně klikací, ale úpravou kódu se mi ho tam nechce dávat, takže jste mi vlastně odpověděl, že to ve standardním nastavení nejde a je to práce nějakého modulu.
Kouknu na nabídku free modulu a snad něco najdu.
Kdyby někdo o něčem věděl, tak budu vděčný.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1 - Obrázek do Top Horizontal Menu
PříspěvekNapsal: 10 črc 2015 10:01 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7873
Dobrý den,

pokud nepotřebujete vyloženě klikací obrázek, tak to modul Horní hlavní nabídka [Top horizontal menu] umožňuje. Stačí kategorii přiřadit miniatury. To se provádí standardně v administraci aplikace v sekci Katalog > Kategorie, kde přejděte do editaci dané kategorie a v části Minitaruty můžete přidat až tři obrázky. Miniatury musíte přiřadit ke kategorii, na kterou v menu najíždíte kurzorem, aby se zobrazilo podmenu.

Zde je ukázku s dvěma miniaturami přiřazenými ke kategorii Women:
Příloha:
miniatury_top_menu.jpg
miniatury_top_menu.jpg [ 77.04 KiB | Zobrazeno 1444 krát ]

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1 - Obrázek do Top Horizontal Menu
PříspěvekNapsal: 10 črc 2015 11:00 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 19:40
Příspěvky:
235
Aha vyzkouším.
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz